2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 45 پست

البته من قسط رو 36 نباید میزدم چون میشه 5 تومن شما بیشتر میتونید قسط بدید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
صفحه رو باز نمیکنه عزیزم

😔

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من قسط رو 36 نباید میزدم چون میشه 5 تومن شما بیشتر میتونید قسط بدید

یعنی با هفت تومن که ماهی بدیم وام بیشتر بهمون میدن یا نه زمان بازپرداخت کمتر میشه؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چقد وام گرفتی چقدر قسط دادی؟ چقد پول گذاشتی اگه امکان داره بهم بگو

ببین من شنیدم که میتونی ۳ ماه پول بزاری بعدش دوبرابر شو وام بگیری تا سقف ۴۰۰ میلیون ولی سود و قسط شو دقیق نمیدم 

ولی وامی که خودم گرفتم ۳۰تومن میتونی تعدا قسط هاشو بین ۱۲ تا ۲۴ ماه انتخاب کنی من ماهی ۲۷۰۰ میدم 

یعنی با هفت تومن که ماهی بدیم وام بیشتر بهمون میدن یا نه زمان بازپرداخت کمتر میشه؟

فکر کنم مبلغ بره بالاتر

ببین من شنیدم که میتونی ۳ ماه پول بزاری بعدش دوبرابر شو وام بگیری تا سقف ۴۰۰ میلیون ولی سود و قسط شو ...

من میخام همه طلاهامو بفروشم که میشه چهارصد ۶۳ گرم هست بعد وام بگیرم واسه خونه اجاره کنیم خیلی ناراحتم مجبورم طلا بفروشم ولی چاره ندارم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

فکر کنم مبلغ بره بالاتر

خیلی ممنون از لطفت که وقت گذاشتی و جواب دادی

خیلی ممنون از لطفت که وقت گذاشتی و جواب دادی

خواهش میکنم 

انشالله بیشتر شو میخری عزیزم ۶۳ گرم حدودا میشه ۳۵۰ میلیون

ممنونم عزیزم .گرمی پنج و ششصد مگه نیست ؟ حساب کردم سیصد و هفتاد میشه یه سی ملیون هم پس انداز داریم 

ممنونم عزیزم .گرمی پنج و ششصد مگه نیست ؟ حساب کردم سیصد و هفتاد میشه یه سی ملیون هم پس انداز داریم

قیمت تابلو بر نمیدارن همه جا مگه اینکه خیلی نو و تمیز باشه 

معمولا ۱۰۰زیر تابلو میخرن

قیمت تابلو بر نمیدارن همه جا مگه اینکه خیلی نو و تمیز باشه معمولا ۱۰۰زیر تابلو میخرن

از روز عروسیمون اصلا استفاده نکردم دوست ندارم طلا بندازم نو و تمییز هست آشنا داریم که آزمون بخره خداکنه قیمت مناسب بخرن وام بگیریم بشه یه خونه خوب بگیریم.ممنون ازت که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی 

خواهش میکنم عزیزم موفق باشین🌺

ممنون گلم همچنین شما❤️