2777
2789
عنوان

دلم میخواد با یه پسر مومن ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا😁🤭 برم تو خیابون با پسرا دوست بشم خوبه 😂

نه عزیزم درسته ادم بد تو هر قشری هست ولی ادمای مومن هم قابل اعتمادند هم وسواس نیستند چون خودشون نسبت به خانمای غریبه نظر بد ندارند.

منم شوهرم را از مسجد رفتنم دارم😉

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

نه عزیزم درسته ادم بد تو هر قشری هست ولی ادمای مومن هم قابل اعتمادند هم وسواس نیستند چون خودشون نسبت ...

عه میشه لطفا تعریف کنید 

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

عه میشه لطفا تعریف کنید

مادر شوهرم تو مسجد منو دید و اومد جلو به مامانم گفت.بعد از چند روز زنگ زد گفت من بدون اطلاع به پسرم گفتم وپسرم میگه من یه سال دیگه میخوام زن بگیرم اگه بهتر از ما اومد تو این یه سال که خوشبخت بشه ولی اگه نیومد ما سال دیگه خودمون میایم.

اقا تو این یک سال هر کی تومد ما با شوهرم مقایسه میکردیم😁

دوباره سال بعد مادر شوهرم تو مسجد اومد جلو وخواستگاری کرد.

شوهرم میگه دفعه دومم به من نگفته بود ولی کاش همون دفعه اول قبول کرده بودم😁

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

په باید تو خیابون دنبال این امور خیر بگردن؟

نه والا ما اصلا میگیم دختر نباید بره دنبالش،مرد جماعت بخصوص مردای ایرانی جنبشو ندارن باید پاشنه درو بکنن خودشو خونوادش تا بهشون بگی بله

پشت من خدا بوده همیشه ...