2777
2789
عنوان

متخصصین مو

149 بازدید | 13 پست

سلام دوست من موهاش خشک هس وپایینش خیلی وزوزی هس  راهی برای نرم کردنش ندارین؟ ؟؟؟

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزو جون مگه از محلول استفاده نمیکنی؟

برا دوستم میخام موهاش پر و بلنده فقط خیلی خشک و وز هس

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
روغن نارگیل بمالساقه موهات چند ساعت بعد بشور واقعا تاثیر داره تو نرمی

مرسی عزیزم گفتم بهش میگ زیاد تاثیرنداشت 

باید جنس مو و علت وز شدن و خشک شدنش معلوم بشه تا بشه محصولی پیشنهاد کرد اگر دوست داشتین برای مشاوره ...

فک کنم جنس موهاش هس چون میگ همشه فر بودن و وزوری 

برا دوستم میخام موهاش پر و بلنده فقط خیلی خشک و وز هس

موهای منو دیدی؟

به ساقه با نیم قاشق حنا میزنم خیلی بهتر شده

خیلی موهام داااااغونه منکه خشک و پایینش کلی ویز ویزی انگاری سوختس اما درواقع نسوخته از شدت خشکی شکسته و زشت شده الان کمی بهتر شدن

موهای منو دیدی؟ به ساقه با نیم قاشق حنا میزنم خیلی بهتر شده خیلی موهام داااااغونه منکه خشک و پایین ...

نه ندیدم ..عزیز تو گروه تل هستی؟

تل ندارم کلا ولی تو تایپک عکس موهامو گذاشته بودم

ندیدم متاسفانه

فک کنم جنس موهاش هس چون میگ همشه فر بودن و وزوری 

خب باید موهاش تقویت بشه

آبرسانی بهشون کمه

همچنین مواد مغذی و ویتامینه باید برسه به موهاش

خدایا من به هرخیری ازجانب تو محتاجم . . .