2777
2789
عنوان

همه ی ما 💔🥲

43 بازدید | 6 پست

ما مشکل داریم و یطوری خودمونو سرگرم میکنیم که ازشون فرار کنیم اما من نمیدونم به چی پناه ببرم مدرسه ، اینستا، دوستام ، خونه ، خودم ، درس . . .

دیگه هیچکدوم منو فراری نمیده 

هر کار میکنم درد هست تو چهرم نمیشه دید ولی تو نفسام احساس میشه نمیدونم درست بنظر میاد یا نه 

ولی اگر ما اولین باره که زندگی‌ میکینم چرا باید تو سن کم درد رو تجربه کنیم شاید این یه زنجیرس ما قربانی اشتباهات بقیه هستیم مثلا پدر یکنفر کلی فرصت رو از دست میده و فقیر میمونه و پدر یکی پولدار میشه 

هر دو بچه داره میشن بچه که بی گناهه ولی بخاطر اشتباه پدرش زجر میکشه یکیشون داره آرزوهای اون یکیو زندگی میکنه 💔نمیدونم چی گفتم منظورمو فهمیدین یا نه 

ولی خستم امروز روز دختره روزتون مبارک 

واسه من که چیزی نخریدن چون نداشتن 

بحثم کردم تهش شنیدم که . ‌. .

کاش میمردی حروم.زاده 🥲💔ولی من دارم تاوان اشتباهات اونا رو میدم مگه چه گناهی کردم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نگران نباش 

همه میمیریم

زندگی ارزش نه غم داره نه حتی شادی باید  بی تفاوت رد شی

ماهم مثه شما

ن تولد 

ن‌‌مناسبت ها

هیچ هیچ‌کادویی  تبریکی ک‌پر از عشق باشه دریافت نمیکنیم

من راه رهایی و‌انتخاب کردم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نگران نباش همه میمیریمزندگی ارزش نه غم داره نه حتی شادی باید بی تفاوت رد شیماهم مثه شمان تولد ن‌‌من ...

همه میمیرم ولی منی که زندگی‌ نکردم شاد نبودم 

با اونی که همش عشق و حال بوده شاد بوده فرق میکنم 

شاید یه کادو چیز زیادی نبود دو تا رفیق خوب چیز زیادی نبود یه ماشین ۶۰۰ میلیونی داشتن چیز زیادی نبود و این پول لعنتی انقدر کمه که اینا شده محال آرزو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میمیرم ولی منی که زندگی‌ نکردم شاد نبودم با اونی که همش عشق و حال بوده شاد بوده فرق میکنم شاید ی ...

من‌۳۲ سالمه 

نه خانواده

نه ماشین

نه زندگی مرفه  ای داشتم تا حالا

نه حتی عشقی 

تا ابدم باید بجنگم‌برای زندگیم  خرید ماشین خرید  لباس های مارک‌ مسافرتهایرگرون‌قیمت از پس من تنها بر نمیاد

اهل شوگر

اهل دوس پسر

یا تیغ زدنم نیستم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من‌۳۲ سالمه نه خانوادهنه ماشیننه زندگی مرفه ای داشتم تا حالانه حتی عشقی تا ابدم باید بجنگم‌برای زند ...

برمیاد تلاش کن 

میدونم تو میتونی 

شوهر و. . . واسه راهت طلباس اونم در عزای آبرو و شرفشون 

تو اونی باش که میخوان تیغش بزنن نه کسی که تیغ میزنه

برمیاد تلاش کن میدونم تو میتونی شوهر و. . . واسه راهت طلباس اونم در عزای آبرو و شرفشون تو اونی باش ک ...

این حرفارو به خودت بزن

چون من  دلم  مرده با چیزی شاد نمیشه