2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 46 پست
مرسی عزیزم.خوبه اینجوری پایه ام قوی تر میشه.

نهایی ها مهم تر از کنکور هستن 

سعی کن تمام امتحانات هر سه تا پایه رو عالی بدی ، هر دوتا کنکور هم شرکت کن

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی حس شیشمیم حس میکنم قبول میشی اراده اش رو داری 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نه عزیزم

من تازه یازدهمم 

توی مسیرم خیلی گیجم 

ناامیدم .. بی انگیزه .. بی ذوق 

اصلا دس و دل رفتن به سمت درس رو ندارم 

نیاز به کمک دارم 

چن بار مشاوره گرفتم فقط انگار پولمو تو جوب ریختم .. بیشتر از ۲۰ میلیون هزینه کردم ولی فایده ای نداشت برام 

میشه شما کمکم کنید 

راهنماییم کنید🥲💚

تو کدوم درسا ضعیف هستی؟و اینکه الان هدفت امتحانات نهایی هست یا کنکور؟

هیچ کدوم ... کلا نمرهام یا ۲۰ یا خیلیی کم پیش بیاد ۱۹ یا ۱۹.۵

فقط توی زبان مشکل دارم که اون اصلا برام مهم نیست

میدونی عزیزم مشکلِ من اینِ انگیزه ندارم .. حس و حالشو ندارم.. ناامیدم همش میگم نمیشه خودمو مقایسه میکنم. 

ایطوریم یه درسی رو میخونم ولی شاید بیشتر از ۱۰.۱۲ ساعت بزارم براش ۱۰ دیقه میخونم ۲ ساعت میرم تو فکر 

یعنی میشه گفت به زور انگار دارم درس میخونم 

نمیدونم‌متوجه ی حرفای شدی یا نه🥲

فعلا که نهایی 

تابستون میخوام تمرکزم رو بزارم روی کنکور 

تو کدوم درسا ضعیف هستی؟و اینکه الان هدفت امتحانات نهایی هست یا کنکور؟

شما چطور خودتون حالِ خودتون رو خوب میکنید؟ چطور با برنامه پیش میرین و به برنامتون پایبند هستین؟ انگیزتون رو چطور حفظ میکنید؟ خودتون رو با دوستاتون و.. مقایسه نمیکنید؟ 

ببخشید عزیزم اینقدر سوال پرسیدم💚 ولی واقعا نیاز دارم یکی تو این عرصه کمکم کنه

سلام

چه عالی، به سلامتی ان شاء الله

نه چرا دیر؟ مهم اینه که ۱۰سال دیگه حس خوبی داشته باشید

کنکور الان شامل دو بخش هست؛

- خود کنکور که شامل؛ زیست، شیمی، فیزیک، ریاضی و زمینه که دو بار در سال، عموما اردیبهشت و تیر برگزار میشه، سه تا دفترچه میدن بهتون، اولی زیست با ۴۵سوال، دومی شیمی۳۵سوال و فیزیک۳۰سوال، سومی هم ریاضی۳۰ و زمین۱۵سوال

- امتحانات نهایی که خرداد برگزار میشه و شامل پایه یازدهم و دوازدهم هست، احتمالا برای ۱۴۰۵ دهم حذف میشه ولی خب معلوم نیست

از تاثیر کنکور و نهایی رو برای ۱۴۰۵ خبری ندارم.

توصیم اینه که در امتحانات نهایی سال ۱۴۰۴ در یکی از پایه های یازدهم یا دوازدهم شرکت کنید و نمرات خیلی بالا کسب کنید تا کارتون کمی سبک بشه.

راه پر فراز و نشیبی در پیش دارید ولی پرتلاش، امیدوار و متوکل برید جلو

موفق باشید ان شاء الله