2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 46 پست
هرچی بالاتر بهتره دیگه هر سه تا پایه نهایی شده و تاثیر قطعی داره شما که سوابق تحصیلی نداری باید حتما ...

لیسانسم عزیزم. سوابق تحصیلی دارم.

یا منرت یچیز دیگه است؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متوجه شدم.پس وقت میزارم برای ترمیم

ببین باید تک تک دروس دهم یازدهم دوازدهم رو امتحان بدی و فقط یکبار فرصت ترمیم هر درسی هست 

نمرات خودت نظام قدیمه و نهایی نبوده و لذا قبول نیستند

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

معدل خیلی تاثیر داره؟من نظام قدیمم هستم، سال ۹۲ دیپلم گرفتم

چه نمرت پایین باشه چه بالا بااید همه پایه هارو و درسارو از اول بخونی و امتحان بدی چهل درصد کنکوره شصت درصد نهایی اگه اشتباه نکنم ولی خب قوانین سال به سال داره تغییر میکنه

شدیدا نظرتونو راجب تاپیکم میخوام

لیسانسم عزیزم. سوابق تحصیلی دارم.یا منرت یچیز دیگه است؟

منظورم سوابق تحصیلی نهاییه 

شما فقط سال آخر دبیرستان امتحان نهایی دادی در حالی که الان سر تا پایه امتحان نهایی داره و همشون تاثیر ۶۰ درصدی توی کنکور دارن 

منظورم از سوابق تحصیلی اینه

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

لیسانس چی داریاینو بدون هیچ موقع دیر نیس🥰و چه خوب ک برگشتیفقط باید ارادت خیلی بالا باشهشرایط کنکور ...

لیسانس اقتصاد.

مرسی عزیزم.

امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن

نمرآت از چند بالا باشه خوبه؟نمرات نهایی چی؟ تاثیر میذاره؟

برای پزشکی نهاییو رو باید بیست بشی درصدات تو کنکور هم باید بالای پنجاه باشه 

منظورم سوابق تحصیلی نهاییه شما فقط سال آخر دبیرستان امتحان نهایی دادی در حالی که الان سر تا پایه امت ...

واقعا راست میگین.

باید ی سر به آموزش و پرورش بزنم ببینم چجوریه

چه نمرت پایین باشه چه بالا بااید همه پایه هارو و درسارو از اول بخونی و امتحان بدی چهل درصد کنکوره شص ...

نمرات قبلی لحاظ میشه یا کلا همه چیز جدید میشه؟

چقدر براتون سختش کردن😅

نمرات قبلی لحاظ میشه یا کلا همه چیز جدید میشه؟چقدر براتون سختش کردن😅

همه جدید میشه من پشت موندم امسال باید هم دوازدهمو ترمیم کنم هم یازدهم بخونم دوباره 

2790
2778
2791
2779
2792