2777
2789
عنوان

ازدواج

78 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها عصرتون بخیر . من مرضیه هستم با ۱۹ سال و بچه آخر خانواده . پنج تا خواهریم که خواهر بزرگترم با پسر دخترعمه بابام ازدواج کرده ، دومی با پسر خالم ، سومی با پسر عمم ، چهارمی با نوه عمو و عمه بابام و پنجمی هم منم که پسر داییم دیشب اومد خاستگاریم. ولی من تمایلی ندارم چون دوست دارم ادامه تحصیل بدم زحمت کشیدم دانشگاه قبول شدم نمیتونم درسمو ول کنم اما خانوادم با تهدید اینکه نمیزاریم بری دانشگاه و خرجی نمی‌دیم با ازدواج نکردنم مخالفن به خصوص مادرم . پسر خوبیه آ ولی نمی‌دونم چی شد تا فهمیدن دانشگاه قبول شدم و دارم میرم دانشگاه اومدن خاستگاریم قبل اون خبری نبود مادرش خودشو می‌گرفت امروز زبون می‌ریزه حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگیان

اوو مثل من تا رفتم تو این سیستم یه سریا دندون تیز کردن 

تو تنها نیستی هر دختری میره تو اموزش پرورش این تجربه رو داره حالا یکی میگ شغلش مناسب خانمه یکی میگ زن رو تو چارچوب نگه میداره یکی دلخوش میشه ب حقوق و بیمه 

در صورتی ک ازدواج با ادمی خوبه ک اگ دیپلمم داشتی رو سر نگهت داره متوجهی چی میگم؟

درسته موقعیت و پول مهمه ولی پایه رابطه عاطفی و تضمین زندگی خوب و عشق نیست که 

ت ببین اخلاق و منش و تایپش بهت میخوره یا ن 

عشقش بت چطوره 

اگ فردا نشستی تو خونه گفتی نمیخام برم سرکار چطورن 

با مشاورم حتما مشورت کنید هردوتونم برید 

فکر نکن اقوامید کامل همو میشناسید 

تا دیروز مادرش زنداییت بوده خودش پسر داییت قضیش با امروزی ک بشه شوهر و مادرشوهر خیلی فرق داره 

انشالا هرچی صلاحته