2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کدوم همون ک آملی هست؟ مشکلتون چی بود اصا بهتر نشدید کنارش دارو درمانی کردی؟

اره همون

تنبلی تخمدان دارم .خیلی بهتر شدم پریودام منظم شد همون ماه اول اصلاح سبک

ولی باردار نشدم

دو ساله اقدامم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره همونتنبلی تخمدان دارم .خیلی بهتر شدم پریودام منظم شد همون ماه اول اصلاح سبکولی باردار نشدمدو سال ...

من دوستمم ی سال اصلاح سبک کرد ی هو فهمید بارداره درحالی ک اصا نمی‌دونست تو سنو فهمید توام توکلت بخدا حتما باردار میشی ولی کنارش دارو درمانی بکن انشالله زود باردار شی شوهرت مشکل نداره؟ لوله هات سالمن؟ 

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
من دوستمم ی سال اصلاح سبک کرد ی هو فهمید بارداره درحالی ک اصا نمی‌دونست تو سنو فهمید توام توکلت بخدا ...

اخه اصلاح سبک ک میکنی دارو هورمونی دیگه نباید بخوری

اره لوله هامم سالمن ولی شوهرمم اسپرمش ضعیفه اونم جدیدا اصلاح سبک میکنه و داره دارو میخوره

توکل برخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه اصلاح سبک ک میکنی دارو هورمونی دیگه نباید بخوریاره لوله هامم سالمن ولی شوهرمم اسپرمش ضعیفه اونم ...

پس انشالله خوب میشه

برا شوهرت جدا هزینه دادی؟ 

عزیزم ماما کوثر پاسخ دهیش اینا خوبه بنطرت

پس انشالله خوب میشهبرا شوهرت جدا هزینه دادی؟ عزیزم ماما کوثر پاسخ دهیش اینا خوبه بنطرت

ن جدا نبود

پاسخ دهیه انچنانی ندارن کلا .اصن اصلاح سبک هنون چیزاییه ک تو پیجشم گفته .چیز خاص و اضافیه دیگه ای نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن جدا نبودپاسخ دهیه انچنانی ندارن کلا .اصن اصلاح سبک هنون چیزاییه ک تو پیجشم گفته .چیز خاص و اضافیه ...

یعنی شخصی نداره خیلی مثل انواع دمنوش و اینا