2789
عنوان

عید و عیدی

111 بازدید | 15 پست

بچه ها برای عید چقد پول برای خرید و کارای زیباییتون کنار میزارید؟

تقریبا قبل از عید تا بعد از عید چقد هزینه میکنید؟از خوراک ولباس و زیبایی و ارایشی همه چی چه کارایی میخواین انجام بدین برای عید برنامتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینجوری حساب نمیکنم چون هروقت لباس خوب ببینم میخرم خوراکی خو‌ش قیمت ببینم میخرم کلا هروقت مناسب بدونم میخرم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

فکر نکنم اصلا عیدی داشته باشیم اینجور که معلومه🚶🏿‍♀️

منکه سالهاست ندارم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

امسال قصد دارم به صورتم برسم ماه بعد میرم برای ساکشن غبغب تا عید اوکی بشه 

بعد میرم برای فیلر و تزریق ژل 

بلفارو هم میمونه واسه بعد عید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
امسال قصد دارم به صورتم برسم ماه بعد میرم برای ساکشن غبغب تا عید اوکی بشه بعد میرم برای فیلر و تزریق ...

فیلر و ژل لب یکیه؟بعد درد داره؟

ساکشن غبغب چجوریه جراحیه یا سرپایی چقد هزینش میشه

میفهمم🚶🏿‍♀️فقط میخوام خونه نباشیم که یه وقت نیان خونه مون حتی عیدم خجالت بکشم جلو همه. که جایی رفت ...

من برعکس تو تنهام 😂البته انتخاب خودم بوده و راضیم

فیلر و ژل لب یکیه؟بعد درد داره؟ساکشن غبغب چجوریه جراحیه یا سرپایی چقد هزینش میشه

درد داره بعضیا میگن زیاد بعضیا میگن کم ولی من هرسال ژل لب میزنم دردش قابل تحمله 

ساکشن غبغب هم بی حس میکنن یه میله میندازن زیر پوست چربی هارو میکشن بیرون ، 

ساکشن غبغب مال منو گفت ۱۲ تومن 

فیلر فول فیس هم ۸ تومن ، یعنی گونه و چانه و لب و زاویه فک و ابرو 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
درد داره بعضیا میگن زیاد بعضیا میگن کم ولی من هرسال ژل لب میزنم دردش قابل تحمله ساکشن غبغب هم بی حس ...

ببخشید سوال میکنم میتونی جواب ندی همه این هزینه ها رو خودت میدی یا همسر؟