2777
2789
عنوان

🤮😷😷😷بیاید چی کنم

192 بازدید | 14 پست

همسرم اصلا دهنش بو نمیده حتی دندون خراب داره.....ولی ده روز میشه سرما خورده سرش گرفته تک سرفهدهم داره.....ولی بوی خیلی بدی میده حتی نفس کشیدنش خیلی حالمو بد میکنه. مسواک اینا هم تاثیر نداره چی کنم بوش بره بوی سیرابی میده دقیقا.....

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما گلو درد هم داره فک کنم گلوش چرک کرده

پرسیدم الان گفت یه کم درد داره

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
وای تصورش کردم🤢😅صبر کن باید سرماخوردگی خوب بشهلهش آدامس بده بجوه

بخدا من باز تحمل میکنم....ولی این ور اون ور میره زشته 

عفونت کرده گلوشآویشن دم کن هم بخوره هم بخور بده هم قرقره کنه ....آب نمک با اب ولرم هم عالبه

باشه مرسی دم میکنم الان 

😂😂بخاطر دندونشه عفونت داره

اخه قبل سرما خوردگیش هم بود دندون خرابش....ولی بوی بدی اصلا نمیداد

برا همونه صد درصد گلوش چرک کرده چرک خشک کن بخوره و اب نمک قرقره کنه دمنوش بده

ممنونم

اخه قبل سرما خوردگیش هم بود دندون خرابش....ولی بوی بدی اصلا نمیداد

احتمالا عفونتش بیشتر شده اگه عفونت داره آموکسی سیلین خوبه

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

احتمالا عفونتش بیشتر شده اگه عفونت داره آموکسی سیلین خوبه

مرسی