2777
2789
عنوان

دیشب خوابی وحشتناک هم دیدم

113 بازدید | 9 پست

جدا از تاپیک قبلیم خواب دیدم گوشیمو بردم مدرسه تو کیفم جاسازی کردم در عین اینکه تو واقعیت اصلا این کار رو نمیکنم بعد ردیاب آوردن دارن کیف هارو چک میکنم گوشی منم پیدا می کنند ازم می گیرند هر چی التماس میکنم بهم بر نمیگردونن تعبیرش چی می تونه باشه واقعا تعجب کردم

بدترین معلمم تجربه بود چون اول امتحان گرفت بعد درس داد

تعبیر : هیچوقت گوشی نبر مدرسه 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

😂😂

هیچی استرسشو داری خوابشو دیدی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه خواب ها تعبیر ندارن این هم خواب بی تعبیر هست احتمالا یه گوشه از دهنتون خیلی درگیر این موضوع هست

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ازت بگیرنم مث زمان ما نیس ک ، راهنمایی ازم گرفتن بزور میخواستن بازش کنن وصل کردن ب کامپیوتر بعد میخواستن پیامارو ببینن بزور رمزش ازم گرفتن همشو زیرورو کردن زنگ زدن مامانم 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣