2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه چیزی یادم اومدددددد😂😂😂

اولین بار که علی رو دیدم روز اول دانشگاه نبود 

روز ثبت نام بود 

من رفته بودم تو اتاق استاد مشاورم اونم با باباش اونجا بود بعد دیگه استاد مشاورم به من گفت بشین و اینا یه فرمی هم داد پرکردم دادم بهش و رفتم اون روز اسم شو هم گفتا ولی من تو کل این ۴ ماه یادم رفته بود چون برام اهمیتی نداشت همون روز هم باز ماسک زده بود فکر نمی کردم هم کلاسی در بیایم😂😂💔

دنبال چی میگردی؟

🤣🤣🤣حاجی اینو به فآل نیک بگیریم و یه نشونه🥰

نه بابا😂😂😂😂 چه فآل نیکی 

فقط روز ثبت نام دیدمش صرفا 

اصلا نگاهم نکردم ببینم کیه چیه هم رشته ایم نیستیم...😂 موهاش هم کچل کرده بود فکر کردم سرباز بوده 

بعدا فهمیدم کلا انگار هر وقت میخواد موهاشو کوتاه کنه کلا همینطوری میزنه مدل و اینا نمیده😐 خاک بر سرش

دنبال چی میگردی؟

نه بابا😂😂😂😂 چه فآل نیکی فقط روز ثبت نام دیدمش صرفا اصلا نگاهم نکردم ببینم کیه چیه هم رشته ایم نی ...

🤣🤣🤣چرا یکی دیگ رو موقعه ثبت نام ندیدی این نشونس از من گفتن😌

🤣🤣🤣چرا یکی دیگ رو موقعه ثبت نام ندیدی این نشونس از من گفتن😌

اقاااا 😂😂😂😂آدم زیاد دیدم روز ثبت نام کی گفته ندیدم 

تو ذهنم نمونده شاید رفتن کلاس الف خب بعدشم من هنوز کل همکلاسی های خودمو نمیشناسم 

دنبال چی میگردی؟