2777
2789
عنوان

دارم چاق میشم😍

719 بازدید | 60 پست

بچه ها دارم چاق میشم، من بشدت لاغرم و با پر خوری دارم خودمو کمی چاق میکنم😍

ولی شکمم زیادی بزرگ شده😑

من همیشه اینجوریم اول شکمم بزرگ میشه بعد بقیه ی اندامم

امروز یکی از فامیلامون دقیقا بعد ناهار اومد منم که سیر خورده بودم گفت وای چقدر شکمت بزرگ شده انگار یه ماهه حامله ای😑😞

من عقدم 

بعد 😑😞🤣

گفتم نه من همیشه بعد غذا اینجوری میشم

خجالت کشیدم خیلییی

بعد گفت ما که خیلی بد میدونیم دختر تو عقد حامله بشه 

بعد گفتم اره ما هم خیلی بد میدونیم😑😞

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بگو اندام من این مدلیه 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

تورو خدا دعا کنین عکسی ک گذاشتن ازم دردسر ساز نشه

پخش شده عکست؟؟ 

کجا

ایشا..  چیزی نمیشه

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

ولی به نظر من تسکینی خیلی بهتره

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

قد و وزنت چنده

قدم 160 وزنم 45