2777
2789
عنوان

تلگرام شوهرم گروه صیغه دیدم

313 بازدید | 14 پست

خانوما میشه منو راهنمایی کنید چیکار کنم ؟شوهرم بار میبره ۴روز میره تامیرسه خونه ی روز میمونه بازم دوبازع میرع تلگرام شوهرم دفعه قبلی دیدم گروه سیغه بود قد و وزن مینویسن و ساعتی فلان من پاکش کردم چیری بهش نگفتم چون بگم هم گردن نمیگیره بازم این دفعه دیدم آیدی صیغه کپی بود تو کلبپ بردش مال گروه یه نفر هم بهش پیامذداده بود گفته بود کنسل کنم شوهرمم گفته بود اره حالا من اعصابم خوردع اون طرف هم کلا پبجشو پاک کردع بهش اس بدم ببینم چی بوده ب شوهرم نشون دادم گفتم چیه گف بار میخواستم ببرم کنسل کردم اونه گزوه اینارو بهش نگفتم هر روز هم ربات س...ک...میاد بهش بنظرتون چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم شوهرتون خودش عضو شده یا نه

اما تلگرام خودکار آدمو تو این کانال های صیغه یابی عضو میکنه. منم بارها شده ربات های مستهجن بیان تو صفحه چتم

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

گروهای صیغه رو بعضا اکانت هایی که تلگرام‌ غیر اصلی دارن خود به خود ادت میکنن

یعنی خودشونم نمیدونن ها، تلگرامشون اد میکنه کل مخاطبینشون رو

ولی اگه سابقه خیانت داره که هیچی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه بابا تلگرام خودش عضو میکنه 

بابای من سن و سالی ازش گذشته یهو دیدم اومد گفت بیا این تلگرام منو درست کن تا مامانت شر درست نکرده 

براش اعلان خیلی زشت اومد 😅 رفتم همشو دیلیت زدم 

صیغه یابی و اینا بود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اسی خدا کمکت کنه حالا آروم باش

من نمیفهمم متاهلا چشونه بخدا مرد هست بیو اینستاش گل و حلقه و قلبه میاد دایرکت پیشنهاد دوستی میده

بعد میگن دخترا نخ میدن

بابا شوهراتون هولن 

اصلا مرد ایرانی همینه تک و توک توشون ادم حسابی پیدا میشه

عزیزم من خودم موبوگرام نصب کردم درعرض ۲ ساعت هم خودمو هم کل مخاطبین ام رو انداخت تو گروه ها برادرم بهم گفت بهم چرا منو انداختی گروه درحالی که کارمن نبود واقعا ابرو ی ادم رو میبره

نه بابا تلگرام خودش عضو میکنه بابای من سن و سالی ازش گذشته یهو دیدم اومد گفت بیا این تلگرام منو درست ...

سلام خوبین

یسوال، پن هر بار پاک میکنم و ترک گروه، اما دوباره عضو میکنه، راهی دارید؟