2777
2789

میدونم ربطی نداره ولی دلم شیرینی خواست 😏

اگر دیدی بچه ات گریه می کنه، وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،.. به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد.. چون فیزیولوژی انسان برای گریه، نگاه به پایین کردن هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرهههههههه 😅😂 من بیشتر غذاهای فانتزی بلدم  مجلسی و اینا کلا تعطیلم😁🙈

شما دکترید واقعا؟خوش به حالتون من عاشق پزسکی بودن حالا تخصص گرفتید؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
شما دکترید واقعا؟خوش به حالتون من عاشق پزسکی بودن حالا تخصص گرفتید؟

بله عزیزم پزشکم،فعلا عمومی 

دارم واسه تخصص میخونم اردیبهشت امتحان دارم😊

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
بله عزیزم پزشکم،فعلا عمومی  دارم واسه تخصص میخونم اردیبهشت امتحان دارم😊

ان شاء ا... موفق باشین.

یه دفعه نیمه های شب بود که تو یه تاپیکی به یه خانمی که بچش بیمار بود گفتین چه کار کنه ، من اونجا متوجه شدم که شما پزشک هستین.خیلی خوبه که تو این سایت خانمها با رشته های مختلف تحصیلی هستن و به همدیگه کمک میکنن.

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
ان شاء ا... موفق باشین. یه دفعه نیمه های شب بود که تو یه تاپیکی به یه خانمی که بچش بیمار بود گفتین ...

ممنونم عزیز دلم شما لطف دارین

همچنین شما هم موفق و سلامت باشین😘🌹

بله عزیزم پزشکم،فعلا عمومی  دارم واسه تخصص میخونم اردیبهشت امتحان دارم😊

همسرتون هم پزشکن؟خانم دکتر جون پسر من دوسالونیمشه اصلا قدنمیکشه به نظرتون چیکار کنم؟پیش چه دکتری ببرم؟واقعا رشدش کمه

همسرتون هم پزشکن؟خانم دکتر جون پسر من دوسالونیمشه اصلا قدنمیکشه به نظرتون چیکار کنم؟پیش چه دکتری ببر ...

بله عزیزم ایشون متخصص مغز و اعصابن،

قدش چنده؟قد موقع تولدش چند بوده؟قد شما و همسرتون چطوره؟آزمایش های هورمونی و تیروئید براش دادین؟

بله عزیزم ایشون متخصص مغز و اعصابن، قدش چنده؟قد موقع تولدش چند بوده؟قد شما و همسرتون چطوره؟آزمایش ه ...

قدش ۸5زمان تولد۵۰سانت بوده قدمن۱۶۰ قدهمسرم۱۷۰ آزمایش هم ندادم یبار بردم فقط آزمایش کم خونی وزینک وانگل نوشت که فقط یه مقدار کم خونی داشت

قدش ۸5زمان تولد۵۰سانت بوده قدمن۱۶۰ قدهمسرم۱۷۰ آزمایش هم ندادم یبار بردم فقط آزمایش کم خونی وزینک وان ...

خب ببین فعلا که قدش نسبت به قد زمان تولد نرماله  عزیزم  نیازی به بررسی نداره بعضی وقتا بچه ها در حین رشد یه تاخیر رشد سرشتی دارن که یه دوره ای رشد قدی ،وزنی،و تناسلی با تاخیر انجام میشه که کاملا نرماله و از ۴ سالگی مجدد سیر صعودی دارن

نگران نباش البته با توجه به قد شما و همسرتون هم این موضوع توجیه میشه