2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

83 بازدید | 6 پست

از همه کس از همه چیز از اینکه زندگیم الکی الکی داغون شد از اینکه دیگ شوهرم برام مهم نیست از اینکه بخاطر بچه هام مجبورم بمونم از اینکه امروز بهم گفت ازت متنفرم بعد گفت شوخی کردم از اینکه ی ج ن د ه افتاده تو زندگیم اول با شوهرم ریخته رو عم الانم برا من دعا گرفته آخه اینا از اون دنیاشون نمیترسن من موندم بخدا همش میگن کارما پس این دختره چرا نمیترسه کارماشو پس بده 

منم دلم گرفته 😞💔۱۶ روزه از خونه زندگیم دورم شوهرم یه سراغی ازم نگرفته ...امیدوارم پدرش تاوان خراب ...

چرا مردا اینقدر بی غیرت شدن واقعا درکت میکنم ک چقدر سخته بچه هم دار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مردا اینقدر بی غیرت شدن واقعا درکت میکنم ک چقدر سخته بچه هم دار

نه عزیزم ندارم 

دلم داره پر پر میزنه، با اینکه کتک زد تحقیرم کرد ... اینقدر دلش از سنگه که دلتنگم نشده

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

نه عزیزم ندارم دلم داره پر پر میزنه، با اینکه کتک زد تحقیرم کرد ... اینقدر دلش از سنگه که دلتنگم نشد ...

توروخدا جدا شو منم شرایط تورو داشتم سنم کم بود عاشقش بودم میمردم براش اما بعد از چند سال کودتا بچه آوردم ده سال از ازدواجم گذشت گفتم خدایا شکرت که زندگیم اینقدر خوب شده دیدم داره خیانت میکنه بذار بهت بگم عزیزم این نصیحت از من بشنو مردی ک ب زنش تعهد داشته باشه و زندگیشو بخواد نمیذاره ۱۶روز قهر طول بکشه سریع میاد دست زنشو میگیره میبره سر زندگیش پس حماقت منو نکن جدا شدن بدون بچه خیلی بهتر از جدا شدن با بچه است منم مثل تو بودم هی گفتم خوب میشه درست میشه ک بدترش سرم اومد 

توروخدا جدا شو منم شرایط تورو داشتم سنم کم بود عاشقش بودم میمردم براش اما بعد از چند سال کودتا بچه آ ...

من چون حق طلاق دارم نیومده دنبالم،  فکر میکنه که قصدم طلاقه و دیگه نمیخوام برگردم 

وگرنه هنوز زندگیمو میخوام 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

من چون حق طلاق دارم نیومده دنبالم، فکر میکنه که قصدم طلاقه و دیگه نمیخوام برگردم وگرنه هنوز زندگیمو ...

خب اگر میخواستت میومد دنبالت ک خواهش میکنم طلاق نگیر و از این حرفا وقتی نیومده یعنی براش اهمیتی نداره 🤦