2777
2789
عنوان

زخم کاری🫠🫠😭😭😭😭

782 بازدید | 18 پست

حیلی خیلی خیلی غمگین بود قسمت اخرش سر مرگ سیما خیلی گریه کردمممم خیلی غمگین بودد😭😭😭😭😭😭😭😭

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

بچه ها ترور خدا تاپیک عکس مادرمو گزارش بزنین ی کثافط اسکرین شات گداشته از عکس

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گریه نکردم

ولی پوکرفیس نگا کردم

چرا من دلم برا مالک سوخت🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

من هنوز ندیدم همسرم گریه زاری کرد که نبین شب با هم ببینیم دیگه صبر کردم😒

منتها اصلا دلم برا سیما و مالک نمیسوزه هر بلایی سرشون بیاد حقشونه

مخصوصا مالک

کثافت با دست خودش دو تا بچه اش رو چال کرده حالا اومده به اون نکبت تر از خودش میگه من آرزوی لباس دومادی دارم و میخوام عروسی مجلل بگیرم 😒

برو بمیر

تو هر قسمت منتظر بودم سمیرا جفتشون رو از دم شمشیر رد کنه 

ظاهرا تو قسمت آخر این اتفاق میفته😌

.Pain🔥you made me a believer

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز