2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ازسارابپرس سلام استارتر و من ازتون راهنمایی میخوایم

سلام

من اطلاع ندارم.

اما دیدم که میگن مشکلات رو به همدل بگین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
سلاممن اطلاع ندارم.اما دیدم که میگن مشکلات رو به همدل بگین.

مشکل من یه چیز دیگس

ب نی نی یار هم پیام دادم و خب طبق معمول بی جواب موند

از ۱۵ اسفند دیگه نمیشه با جیمیل وارد سایت شد

خواستم چک کنم شماره رو، دیدم یه شماره دیگه ک اصلا مال من نیس نوشته شده. پاک هم نمیشه

اومدم همون شماره ای که موقع ثبت نام وارد کردم رو بزنم ارور داد ک این شماره قبلا ثبت شده

چیکار کنم واقعا گیر کردم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مشکل من یه چیز دیگسب نی نی یار هم پیام دادم و خب طبق معمول بی جواب مونداز ۱۵ اسفند دیگه نمیشه با جیم ...

@niniyar  

سلام

شماره موبایل جدید رو براشون چک می کنین. میگن خطا میده.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
@niniyar سلامشماره موبایل جدید رو براشون چک می کنین. میگن خطا میده.ممنون

چک نمیکنن دیگه🥲

پیامم دادم جواب ندادن

شماره ثبت نشده داذم ولی دلم نمیخواد استفادش کنم نگهش داشتم برا روز مبادا😄💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مشکل من یه چیز دیگسب نی نی یار هم پیام دادم و خب طبق معمول بی جواب مونداز ۱۵ اسفند دیگه نمیشه با جیم ...

@niniyar  

میشه کمک کنید؟ اون شماره ثبت شده مال من نیس

شماره خودمم وارد نمیشه 

با اون شماره دیگه نمیشه کاربری ساخت باید یک شماره جدید وارد کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بیشتر ببینید
@niniyar میشه کمک کنید؟ اون شماره ثبت شده مال من نیسشماره خودمم وارد نمیشه

شماره خودتون ثبت شده تو سایت دیگه نمیتونین از اون شماره استفاده کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بیشتر ببینید
چک نمیکنن دیگه🥲پیامم دادم جواب ندادنشماره ثبت نشده داذم ولی دلم نمیخواد استفادش کنم نگهش داشتم برا ...

آره بعضی وقت ها آدم دوست نداره از همه ی شماره هاش استفاده کنه.

شما که الان فعلا توی کاربری تون شماره ثبته.

اما هر لحظه ممکنه صاحب آن سیم کارت رمز رو عوض کنه ❗️❗️❗️

بیشتر ببینید

سلام

از وقتی که حساب نی نی یارها یکی شده:

🟠 خیلی وقت ها نی نی یار اصلا نمیاد.

🟡 خیلی وقت ها حتی جواب هم نمیده.

گذشته خیلی بهتر بود.

بیشتر ببینید
آره بعضی وقت ها آدم دوست نداره از همه ی شماره هاش استفاده کنه.شما که الان فعلا توی کاربری تون شماره ...

وا مگه میشه؟😐😂 چطور ممکنه یه شماره ناشناس وارد بشه. چون اون زمان این اکانت دومین کاربریم بود صددرصد مطمعنم یه شماره دیگه زده بودم 

ینی بعد از ۱۵ اسفند مشکلی بابت ورود به سایت ندارم؟ 

حالا ایشالا اصن نیاد سایت اون بنده خدا😄

وا مگه میشه؟😐😂 چطور ممکنه یه شماره ناشناس وارد بشه. چون اون زمان این اکانت دومین کاربریم بود صددرص ...

من درست متوجه نشدم.

اما اگر در حال حاضر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل ثبت هست بعد از ۱۵ اسفند مشکلی پیش نمیاد.

حالا برای اطمینان از niniyar بپرسین.

بیشتر ببینید

شماره من برای همین اکانت ثبت شده بود ولی الان یه شماره دیگه وجود داره 

الان یه شماره تو اطلاعات کاربری من وجود داره

لازمه تغییرش بدم ؟ اگه تغییر ندم برای ورود ب سایت ب مشکل بر میخورم؟ میخوام بدونم اگر مانعی نیس اصن دست نزنم