2777
2789

از بچگی اذیتم کردن حسرت همه چیزو رو دلم گذاشتن 

همیشه خدا دعوا میکردن 

زوری شوهرم دادن 

ولی واسم جشن نگرفتن و میگن پول جهاز نداریم 

منم عقد کرده موندم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15476171/%D8%A8%D8%B4%D9%82%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%85-%D8%AA%D9%88-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

توروخدا این تاپیکم گزارش بزنید پاک شه

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

همیشه‌ی خدا تو خونه بودم هیچ کجا نمیرفتیم نه مسافرتی نه تفریحی دلمو خوش کردم شوهرم کنم با اون برم بیرون حداقل یکم این زندگی بهم خوش بگذره 

حالا شوهرم منو هیچکجا نمیبره میگه خونه بابات بمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دل خوشی از خانوادم ندارم به منم جهاز ندادن منم جشن عقد و حنابندون عروسی نداشتم مهم اینه تو و شوهرت همو بخاین خودتم کار کن یواش یواش بخر همه چی عروسی ام میری آتلیه چندتا عکس بگیرین برین مشهد بیاین

انقد خونه موندم گریه کردم که همه پنیک بهم دست داد حالا دیگه خوابم نمیبره 

به شوهرم میگم توروخدا منو یکم ببر بیرون میگه تو خونه بمون عادت کنی میگم من همش خونه بودم خسته شدم میگه پس عادت داری خونه بمونی بمون .ولی خودش ی دقیقه هم خونه نمی مونه میره بیرون میگرده واسه خودش

منم دل خوشی از خانوادم ندارم به منم جهاز ندادن منم جشن عقد و حنابندون عروسی نداشتم مهم اینه تو و شوه ...

متاسفانه شوهرم منو نمیخواد😞 هی سرکوفت میزنه ک جهاز ندارم جشن نداشتم منو اتلیه نبرد هیچوقت اصلا باهم عکس نداریم ۹ ماهه عقدیم

متاسفانه شوهرم منو نمیخواد😞 هی سرکوفت میزنه ک جهاز ندارم جشن نداشتم منو اتلیه نبرد هیچوقت اصلا باهم ...

مشکل همینجاست دیه عب نداره به شوهرت بگو خانوادم هرچقدم بد بازم خانوادمن خودم انتخابشون نکردم که به خاطرشون سرکوفتم بشنوم گفتن زندگی مشترک باهم میسازیم خودم میرم سرکار به خانوادتم بگو مجبورم تاوان کوتاهی ک بی فکری هاتونو خودم بدم و خودم کار پیدا میکنم 

بندازش دور این مرو از پدر و مادرت بدتر باهات تا میکنه تازه هنوز عقد رفتی خونش فقط به چشم ی کلفت و ی همخوابی  براش مقصر پدر و مادرت هستن که آنقدر ارزشت رو آوردن پایین که اینم اینطوری کنه من تجربه دارم به حرف کسی نباش جداشو خودت خودت رو بکش بالا ی خواستگار بهتر که قدرت رو بدونه منم سوختم بخاطر پدر و مادرم دوتا بچه بدنیا آوردم اونا هم پاسوز،من شدن چون شدم ی آدم افسرده و .........

حیف اسم شوهر

چقد بی عاطفس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

انقد خونه موندم گریه کردم که همه پنیک بهم دست داد حالا دیگه خوابم نمیبره به شوهرم میگم توروخدا منو ی ...

خب خودت برو بچرخ، چزا به اون التماس میکنی؟؟ 

اجازه نمیده بری بیرون؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨