2777
2789

اینو بگم که من از وقتی کلاس هفتم بودم خیلی قاطع می گفتم من ریاضی می رم چون تعداد شرکت کننده هاش کمه و با برنامه ریزی درست حتما امیر کبیر قبولم و هرکدوم از دوستامم ک می گفتن می خوان تجربی برن و دکتر شن تو ذهنم مسخره می کردم و می گفتم اینا هیچی نمی شن مگه دکتر شدن به این راحتی هاس و من ریاضی می رم بدون ریسک. تا اینکه گذشت و وسطای کلاس هشتم یهو علاقه زیادی به داروسازی پیدا کردم‌‌🙃 تا رسید به نهم و از یه طرف تو ذهنم رشته ریاضی کم ریسک و امیر کبیر بود از یه طرفم رشته تجربی و سودای داروسازی و دکتر شدن. تا  انتخاب رشته که بالاخره تجربی زدم و الانم که دهمم ولی به شدت از آینده می ترسم فکر اینکه همه تلاشم رو بکنم ولی قبول نشم،چند سال پشت کنکور بمونم و بدبخت شم.. با خودم می گم من توان این همههههههه خوندن و دارم؟؟ تا الان یدونه تستم نزدم... این بلاگر کنکوری طلا رو حتما می شناسین انقدر صبح تا شب کتابخونه رفت و درس خوند آخرش با اینهمه زحمت داروسازی دانشگاه آزاد قبول شد🫠ما که از نظر مالی معمولی ایم و پول آزاد و پردیس هم نداریم. فقط روزانه... پیراپزشکی و علوم پایه هم دوست ندارم

بچه ها نمی دونم چه کار کنم فکر آینده داره دیوونم می کنه تغییر رشته بدم؟؟ منطق می گه برو ریاضی...

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

میشه لطفا کامل بخونین🙏🏼

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می خونین رد نشین سریع کمکم کنین 

بنظرمداری خودتو دست کم میگیری اگه باهوش و درسخونی چرا ک نه؛ ولی اگه به هوش خودت شک داری خب عوض کن ری ...

خودمو دست کم نمی گیرم نمی دونم چرا هرکی اطرافیانم تجربی بوده و الان دوازدهمه یا درسش تموم شده دلسردم می کنه می گه توروخدا تغییر رشته بده قبولی رشته های تاپ خیلی سخته 

خودم می خوام از فردا شروع کنم پیوسته برم کتابخونه روزی ۶ ساعت درس بخونم،تصمیم دارم تلاشمو زیاد کنم..

خودمو دست کم نمی گیرم نمی دونم چرا هرکی اطرافیانم تجربی بوده و الان دوازدهمه یا درسش تموم شده دلسردم ...

افرین؛ باور کن دوستای من یه کسایی قبول شدن اصلا فکرشم نمیکرد کسی؛ خواستن توانستن است؛ با کنار کشیدن فقط راه واسه بقیه باز میکنی؛

افرین؛ باور کن دوستای من یه کسایی قبول شدن اصلا فکرشم نمیکرد کسی؛ خواستن توانستن است؛ با کنار کشیدن ...

دقیقا بعضیا قبول می شن که آدم فکرشم نمی کنه،درسته ممنونم😘

منم تقریبا مثل تومدهمم ولی به تجربی علاقه ندارم

من علاقه دارم❤️ حرف اطرافیان دلسردم می کنه اینکه خیلی سخته و قبول نمی شی و....

تغییر رشته نمی دم.