2777
2789
عنوان

موی زیر پوستی پا😭

1371 بازدید | 16 پست

پاهام کلا شده دون دون زیرش موی زیر پوستی 

دراومده چه غلطی کنم خیلی زشت شده پاهام 

کلا دون دون سیاه شده دیگه روم نمیشه شلوارک بپوشم😔

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزر برو و تو حمام از اسکراپ نمکی و کیسه و سفیداب استفاده کن

بجز لیزر کاری نمیشه کرد؟اسکراب نمکی چیه باید بخرم؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

حتما شلوار تنگ خیلی میپوشی ک موی زیرپوستی داری ی مدت شلوار تنگ نپوش و بدنت رو کیسه بکش ب قول قدیمیا ...

ن والا نفسم میگیره تو شلوار تنگ 

فک کنم با ماشین موی پامو اصلاح کردم ی مدت از اونه

حتما شلوار تنگ خیلی میپوشی ک موی زیرپوستی داری ی مدت شلوار تنگ نپوش و بدنت رو کیسه بکش ب قول قدیمیا ...

تروخدا کیسه بکشم خوب میشه؟خیلی افتضاح شده😫

بجز لیزر کاری نمیشه کرد؟اسکراب نمکی چیه باید بخرم؟

تو لوازم آرایشی ها هست اسکراب نمکی بیواکو رنگ جعبه ش صورته و روش هلو کشیده 

لیزر تاثیر خیلی خوبی داره تو از بین بردن ریشه موها وبعد جلسه چهارم لیزر اگه مدام اسکراپ کنی و از کیسه سفیداب استفاده کنی کاملا برطرف میشه 

آخه تا لیزر نکنی او موهای زیر پوستی وریشه ی موها ب صورت نقطه نقطه خودشونو نشون میدن  خب اینجوری استفاده از اسکراب فایده نداره یا اثرش خیلی موقته

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
تو لوازم آرایشی ها هست اسکراب نمکی بیواکو رنگ جعبه ش صورته و روش هلو کشیده لیزر تاثیر خیلی خوبی داره ...

ینی اگه الان کیسه ام بکشم فایده نداره بدون لیزر؟

شوهر من مخالفه با لیزر😒

ینی اگه الان کیسه ام بکشم فایده نداره بدون لیزر؟شوهر من مخالفه با لیزر😒

فایده نداره گلم چون اون موهای زیر پوستی دوبار رشد می‌کنند 

چرا راضی نیس من الان دوساله لیزر میرم ب قدری راحتم ک حد نداره 

راضیش کن واقعا میرزه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
فایده نداره گلم چون اون موهای زیر پوستی دوبار رشد می‌کنند چرا راضی نیس من الان دوساله لیزر میرم ب قد ...

اره باید راضیش کنم حداقل پاهامو برم لیزر

همه جاتو لیزر کن عالی میشه اصلا پوستت نفس میکشه روشن میشه لطیف میشه

همه جاتو لیزر کن عالی میشه اصلا پوستت نفس میکشه روشن میشه لطیف میشه

بیکینی رو ک نه میزاره نه خودم روم میشه اصلا ممکن نیست اونجا 

ولی پاهامو بخاطر این زیر پوستیا باید کنم

بیکینی رو ک نه میزاره نه خودم روم میشه اصلا ممکن نیست اونجا ولی پاهامو بخاطر این زیر پوستیا باید کنم

اپراتور لیزر اصلا براش اهمیتی نداره دارع چ قسمتی رو لیزر میکنه چون کارش اینه 

خودتم خجالتت فقط جلسه اوله 

ولی هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم

این یه قسمت از پام تازه با زوم زیاد توش موی زیر پوستی میبینی؟؟قبل لیزر من کلی موی زیر پوستی داشتم 

همه جا تو لیزر کن عالی میشه وتاثیرشو از جلسه ۴ ب بعد کامل میبینی