2777
2789
عنوان

وضعیت مالی

68 بازدید | 10 پست

راستش چندتا از فامیل های خیلی خیلی نزدیکمون یهو وضع مالیشون خیلی خوب شده و ماشین های بالای پنج میلیارد و کاخ های چندمیلیاردی گرفتن و ما وضع مالیمون همونطور که بوده هست و برای بابام این خیلی سخته 

و خلاصه که بابام احساس میکنم حس شرمندگی داره و اینا

یعنی منظورم اینه ارتباط من با اونا خیلی نزدیک بوده و یه جورایی باهم در رقابت بودیم و حالا اونا یکم به من بی احترامی میکنن و کسی راجب این موضوع چیزی نمیدونه 

ولی خب بابام میدونه منم دوست دارم این چیزارو و هی تلاش می‌کنه به من بفهمونه این چیزا مهم نیست و ...

و خب منم دیگه خیلیی برام مهم نیست یعنی مهم هستا ولی زیاد نه ولی برای خودش انگار خیلی مهمه چون خیلی ناراحت و ساکت شده و دیروز اونا رفتن مسافرت و برای اولین بار ما نرفتیم و بابام میگه اونا میخواستن برام پز ماشینشونو بدن و من اینطور فکرنمیکنم

حالا مامانم با بابام بحثش شده میگه چرا اینقدر بابام ناشکره و قدر داراییمون نمیدونه و این باعث میشه وضع مالی ما هرروز افت پیدا کنه و...

من واقعاً به هردوشون حق میدم چیکار کنم؟اصلا اعصابم آروم نیست بابام خیلی بهشون حسودی میکنه و مامانم هم همش پشت سرش حرف میزنه و من خیلی بهم ریختم:(

۱۸سالم هست

زندگی سخت هست دیگه بیشتر از این سختش نکنید

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این وقتی تو همچین شرایطی قرار بگیری فقط حکم یه شعار رو داره واقعاً نمیشه گفت با اون همه دارایی براب ...

شما از کجا میدونید شرایط من چطوریه؟

من هیچ وقت حسرت زندگی دیگران رو ندارم برای خودم دارم زندگی میکنم راحت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما از کجا میدونید شرایط من چطوریه؟من هیچ وقت حسرت زندگی دیگران رو ندارم برای خودم دارم زندگی میکنم ...

منم حسرت نمیخورم ولی بابام داره خیلی اذیت میشه باید چیکار کنم؟

منم حسرت نمیخورم ولی بابام داره خیلی اذیت میشه باید چیکار کنم؟

خوب ایشون اگر میتونن زندگیشو تغییر بدن اگر نه بپذیرند 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️