2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ‌کدوم عزیزم:)ریاضی

پسرم انسانیه دیوونم کرد از بس میگم درس بخون میخونه ولی نه زیاد نمراتش ترم اول بد شد. معدلش ۱۵ شد. بهترین مدرسه شهرمون هم داره مبگه تا میگم بیشتر بخون داد میرنه چه کنم

پسرم انسانیه دیوونم کرد از بس میگم درس بخون میخونه ولی نه زیاد نمراتش ترم اول بد شد. معدلش ۱۵ شد. به ...

رشته انسانی حفظیات زیاد داره اگه با علاقه نباشه آدمو دیوونه می‌کنه منم خودم تو مدرسه نمونه درس می‌خونم ولی خب معلمای خوبی نداریم شاید پسرتون درس می‌خونه و معلمای خوبی نداره تا بهتر یاد بگیره که در اون صورت می‌تونه ویدیو ببینه تا درساشو بهتر یاد بگیره من خودم از پارسال با ویدیو درسامو پیش می‌برم

رشته انسانی حفظیات زیاد داره اگه با علاقه نباشه آدمو دیوونه می‌کنه منم خودم تو مدرسه نمونه درس می‌خو ...

اره دلم بعضی معلماش اصلا خوب نیستن یه عی انتفاعی خاصی درس میخونه توی شهرمون که بعضی معلماش خوب نیستن

رشته انسانی حفظیات زیاد داره اگه با علاقه نباشه آدمو دیوونه می‌کنه منم خودم تو مدرسه نمونه درس می‌خو ...

خودش خیلی علاقه داشت انسانی بره و دوس داره دبیر ادبیات بشه ولی زیاد وقت کافی نمیزاره واسه خوندن

اره دلم بعضی معلماش اصلا خوب نیستن یه عی انتفاعی خاصی درس میخونه توی شهرمون که بعضی معلماش خوب نیستن

بله اینم هست به‌نظرم بهش پیشنهاد بدیم که از آلا ویدئو ببینه من خودم اپ‌شو دارم ویدیو هاشونو می‌بینم هم کنکوری می‌گن هم در حد مدرسه