2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلقین ادمو بالامیبره یانابود میکنه

باهوشا رو بالا میبره چون هی سوتی هاشونو درک میکنه هی به خودش افتخار میکنه که چقد بالاهه ولی یه آدم ساده لوح باورکنه نابود میشه

باید اونقدر قوی باشی که نزاری روت اثر کنه. و اینکه وقتی ببینه هر چی بیشتر تلاش کنه تو واست مهم نیست ...

آره میدونم جواب بدیم ینی داریم حرص میخوریم

ولی ندیمم فکر میکنن ساده لوح گیر اوردن

لایک ! تنها راهش همینه

نه جواب ندادن ک درست نیست‌. طرف میگه بلانسبت شما چه خری گیر آوردم‌. جواب دادنم جوری باشه که آتیشی نشی‌. پیغوم پس پیغومم نده‌. مستقیم به خودش با خنده و به قول معروف آب زیر کاهی و با خونسردی بچسبون‌‌ 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

نه جواب ندادن ک درست نیست‌. طرف میگه بلانسبت شما چه خری گیر آوردم‌. جواب دادنم جوری باشه که آتیشی نش ...

واقعا حیف استعداد این ملت که تا آخرین زمان پیریشون هم در راه پیدا کردن راه هایی زیرکانه تر واسه چزوندن ماتحت هم دیگن! من خیلی تحقیق کردم اگه به این چیزا ذهنمون درگیر شه توی زمینه های واقعا کارایی دار عقب میمونیم !! آخرشم  یه پیر گوزو صغرا خانم یا اصغر گوزو میشیم کمالات در حد رده سنی الف بعدشم میریم تو گور خدا و اولیا هم می مونن چی بگن از این همه دانایی و خرد🤧

واقعا حیف استعداد این ملت که تا آخرین زمان پیریشون هم در راه پیدا کردن راه هایی زیرکانه تر واسه چزون ...

واااااای عاااالی گفتی 😂☺🤣

حالا چند بار جواب دادن در حد اینکه یارو فکر نکنه گاگولیم اشکالی نداره. اونم مثل خودشون در حد یه جمله ک تا ماتحتشون بسوزه. 

ولی اینکه صب تا شب تو فکر طرف باشیم و هی حرفاشو نشخوار کنیم و حرص بخوریم و خودخوری کنیم و آتیشی بشیم و از زندگی بیفتیم این بده

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲