2777
2789
عنوان

فردا جشن عقده من قهرم نمیرم حق دارم بنظرتون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 94 پست

من بودم نمی‌رفتم یا اگه میرفتم بازم بچمون نمیبردم

چون اینجوری دیگه برای همیشه ببخشید سوارت میشن

و به خودشون جرات میدن باز هم اظهار نظر کنن

بچه بترسه خوبه شبها نزاره تو بخوابی و فقط جیغ بزنه؟؟؟؟؟؟

چقد فضولن اخه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

منم خیلی دلم میخواد نرمتازه همین حین آروم گفتم خودم هم نمیام فردامادرشوهرم گفت نیا ما میایم بچه رو م ...

غلط کرده مگه بچه دو ماهه از اجتماعی شون چی میفهمه ؟ تا چهارماهگی فقط مادر و پدر و چند اطرافیان رو میشناسه

تازه بعد ۹ شروع میشه اجتماعی و نم این حرفا

نزاریییی بیان ببرن بچه رو اصلاااا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره همون به خدا شانس من همه عروسی ها افتاده الاننمیدونم چیکار کنمنمیرم یجور ناراحتنمیرم هم فقط گیر م ...

من باشم از اونجایی خیلی لجبازم دوباره بچه رو می ذارم پیش مامانم و میرم. هر کی هم هر چی گفت فقط نگاهش می کنم. دیشب چون نمی دونستی واکنششون چیه اذیت شدی ولی امشب می دونی با کیا طرفی. اصلا به اونا چه ربطی داره. بچه دو ماهه می خواد خوش بگذرونه مثلا؟

اره همون به خدا شانس من همه عروسی ها افتاده الاننمیدونم چیکار کنمنمیرم یجور ناراحتنمیرم هم فقط گیر م ...

والله جایی که راحت نیستم اینجور حرفی رو به آدم میزنن من باشم نمی‌رم من الان پسرم پیش فعال هیچ عروسی یا جشنی نمیریم بخاطرش چون مردم چاک دهن شون باز ی جور دیگه حرف درمیارن جلوتر نگم پشتت حتما میگن روز جمعه ای برید بیرون خودتو شوهرت بچه آت کیف دنیا رو بکنید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره والا مامانش اونجا شورشو در آورد اصلاهمش میگفتن مامانت اینا سر بچه رو بزمن یه جا ناقص کنن چیآخه م ...

میکفتی مگه شماها بچه هاتونو کوبیدین زمین ناقص کردین که همچین فکری می کنین

گلم زبون مودبانه داشته باش وگرنه قورتت میدن

با گریه بچه ک مراسمشون خراب نمیشه اونا اون وسط گیر قر دادنشون هستن فقط اسی عاصی میشه

اصلا تو اون صدای موزیک صدای بچه ی من به خودمم نمیرسه

آخه بچه ی دوماهه عادت کردم به صدا میدونه چیه؟ یا عروسی چیه؟

هر جا میرسم میگن بچت گوشه گیر میشه اجتماعی نمیشه

خب منطقم میگم صبر کنم حداقل ۶ ماهش بشه بعد ببرم عروسی

منم خیلی دلم میخواد نرمتازه همین حین آروم گفتم خودم هم نمیام فردامادرشوهرم گفت نیا ما میایم بچه رو م ...

عزیزم این حرفا عادیه حتی اگر می بردی بازهم حرفای دیگه ای میگفتن. شما اون کاری که خودت صلاح میدونی انجام بده.

فقط خنده ام گرفت بچه دو ماهه مگه اجتماعی و غیر اجتماعی داره

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

عمرا بیاد ببره

چقد بهشون رو دادی اخه

بچه رو بدون مادر چیکار کنن؟

میخوان نمایش بدن به اینو اون؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ولی بنظرم برو بچه رم ببر وقتی بچه انقدر گریه کرد مراسمشونو خراب کرد میفهمن چرا نمباریش😂😂😂

تو اون سرو صدا و شلوغی کسی حواسش ب اسی و بچه نیست 

فقط خودش و بچه اذیت میشن 

ولی بنظرم برو بچه رم ببر وقتی بچه انقدر گریه کرد مراسمشونو خراب کرد میفهمن چرا نمباریش😂😂😂

آخه بچه دو ماهه اون لحظه گریه نمیکنه بعدا که خونه میایی گریه رو  شروع میکنه 

بچه من پنج ماهش بود عروسی رفتیم انقدر گریه کرد از اول تا آخر عروسی تو اتاق پرو بودم اصلاعروسی رو ندیدم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
والا همون خیلی فوضولن فامیلا خودمونی جمع بودن میگفتن کلا مجلس ها بچه رو نمیارهواقعا اون عروسی قبلی ب ...

اصلا نرو ،اولا ویروس شایع شده که ممکنه مبتلا بشی.بعدم بچه گناه داره تو اون سرو صدا.بعدم وقتی بهت خوش نمیگذره کجا میخوای بری.همسرت بره و از طرف تو هم تبریک بگه.ویروسو جدی بگیر. منن سر همین مهمانی‌ها ویروسی شدم و یک ماهه هنوز تو رختخوابم.از کار و زندگیم افتادم.نرو

اخه هر سری نظر میدم😂😂نی نی سایتیا میریزن سرم همیشه هم حرفام درست بوده.... ببین لزومی نداره همه جزی ...

من کلا شیر خودمو میدم هفته ای یه بار شیرخشک میخوره

چرا باید قایم کنم؟

مگه زهر میدم بهش؟

جوری  بقیه ری اکشن نشون میدن انگار زهر میدم

الان همه دیگه شیرخشک کمکی میدن دیگ

اصلا تو اون صدای موزیک صدای بچه ی من به خودمم نمیرسهآخه بچه ی دوماهه عادت کردم به صدا میدونه چیه؟ یا ...

واکنش بچه ها کاملا متفاوته بعضی بچه ها فقط میخوابن تو صدا بعضیا فقط گریه میکنن.

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.