2777
2789

من ۱۶ سالمه 

۸ ماهه که مریضم و هرکاری میکنم خوب نمیشم همه کار هم انجام دادم آندوسکوپی هم دادم حتی بیمارستان هم بستری بودم ولی فایده نداره 

من دفعه پیش که آندوسکوپی دادم همه نیم ساعته میومدن بیرون  ولی من ۴ساعت طول کشید که به هوش بیام بعدشم نفس تنگی های وحشتناک داشتم تا الان هم هنوز کامل رفع نشده 

بعد دیروز رفتم پیش یه دکتر دیگه که میگن خیلییی خوبه و خیلی تعریفشو میکنن گفت باید آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدی 

منم از شدت فشار که روم بود اشک تو چشمام جمع شد و گفتم نمیشه که انجام ندم گفت باید انجام بدی (دکتره اولش خیلی مهربون بود) 

بعد دیگه بهش گفتم که من انجام دادم اینجوری شدم و ... 

بعد با عصبانیت سرم داد زد گفت وقتی یه چیزی بهت میگن بگو چشم حتما نیازه که دارم بهت میگم 

فردا باید انجام بدم 

گفته از ۹ صبح امروز تا ۳ بعد از ظهر فردا باید ناشتا باشم 

آخه چجووووری🥺😭

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

خدا سلامتی بده بهت گلممممم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترا هم رد دادن😐

به مامانم گفتم چرا اینجوری داد زد 

مامانم گفت یه موقع هایی دکترا نیاز میبینن که اینجوری به بیمارهاشون بفهمونن

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
خدا سلامتی بده بهت گلممممم

مرسیی عزیزم 

به مامانم گفتم چرا اینجوری داد زد مامانم گفت یه موقع هایی دکترا نیاز میبینن که اینجوری به بیمارهاشون ...

دکترت مخش تعطیل بوده حالا داد زدنش یه طرف اینکه گفته این مدت ناشتا باشی مگه میخواد بکشدت😐

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
انشالله که زودخوب بشی عزیزم نگران نباش امی

مرسیی عزیزم 

ولی دارم از استرس میمیرم 

تازه نمیدونم چجوری از ۹ صبح امروز تا ۳ بعد از ظهر فردا ناشتا باشم 

ان شاءالله خدا سلامتی بده

کولدنوسکوپی اینجوره ک بای روده ها کاملا خالی باشه

امیدوارم نتبجه چکاپتون ابن باشه ک سالمین و مشکلی ندارین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

دکترت مخش تعطیل بوده حالا داد زدنش یه طرف اینکه گفته این مدت ناشتا باشی مگه میخواد بکشدت😐

آخه کلا برای کلونوسکوپی باید همینقدر ناشتا باشی 

یعنی نمیشه سرم استفاده کنی به دکترت زنگ بزن بگو اشکالی نداره سرم بزنم برای افت  فشار  بعدش از یه دکتر عمومی بگو برات بنویسه بزن که ضعف نکنی 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀