2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهواره نداریمولی شنیدم واقعا تاثیر میزاره

شنیدن و ول کن .خواهر من خودش تو داروخونه کار میکرد قرص لاغری برداشت واس خودش ‌.یدونه خورد داخلش مواد مخدر داشت ، تا یه هفته حالش بد بود داشت میمرد ‌ .اینا ک دیگع معلوم نیست از کجا میان

ماهواره نداریمولی شنیدم واقعا تاثیر میزاره

ارتباطش با ماهواره رو نفهمیدم،اولین باره چنین دلیلی برای استفاده نکردن یه محصول رو میشنوم

من و اطرافیانم استفاده کردیم و راضی هستیم،ریزش موی شما بر اثر کمبود ویتامین هست؟

البته من شامپوی فیتو هم استفاده میکنم

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ارتباطش با ماهواره رو نفهمیدم،اولین باره چنین دلیلی برای استفاده نکردن یه محصول رو میشنوممن و اطرافی ...

بخاطر این گفتم ماهواره .چون ۹۹ درصد محصولاتش تقلبیه . رو خودم رپلای میزدی جواب میدادم

بخاطر این گفتم ماهواره .چون ۹۹ درصد محصولاتش تقلبیه . رو خودم رپلای میزدی جواب میدادم

چه جالب شما چقدر اطلاعات و استفاده تون از محصولات تبلیغاتی ماهواره زیاده که میدونید 99درصدش تقلبیه،تجربه ای در این زمینه ندارم

ضمن اینکه محصولات فیک قابل تشخیص هستند،هزینه کنید و از جای معتبر محصولات مورد نیازتون رو تهیه کنید حتما نظرتون عوض میشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

آخه خیلی از دلایل ریزش مو به خاطر تیروییده

راستی

من بخاطر پلی کیستیک بودنم پریود نمیشم

رفتم دکتر الدی یاسمین نوشت با امگا ۳

حالا  نمیدونم فیتو تداخل داره با اینا

چه جالب شما چقدر اطلاعات و استفاده تون از محصولات تبلیغاتی ماهواره زیاده که میدونید 99درصدش تقلبیه،ت ...

من اصلا نمیخرم . اطرافیان چندبار کفش و وسیله گرفتن دیدم . اینم ک گفت فیتو .من تبلیغشو تو ماهواره دیدم فقط . نمیدونم از کجا تهیه میکنن . یکم سعی کن خوددار تر باشی . اینجا همه دارن نظر میدن قرار نیست تا نظر نظر مخالف دیدیم بتوپیم به طرف که