واقعا به اینجور چیزا اعتماد میکنید و میخرید ؟؟؟؟ چیزی ک تو ماهواره تبلیغ کنه حتی مفت هم بهت بدن نباید بگیری
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
شنیدن و ول کن .خواهر من خودش تو داروخونه کار میکرد قرص لاغری برداشت واس خودش .یدونه خورد داخلش مواد مخدر داشت ، تا یه هفته حالش بد بود داشت میمرد .اینا ک دیگع معلوم نیست از کجا میان
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
ارتباطش با ماهواره رو نفهمیدم،اولین باره چنین دلیلی برای استفاده نکردن یه محصول رو میشنوممن و اطرافی ...
بخاطر این گفتم ماهواره .چون ۹۹ درصد محصولاتش تقلبیه . رو خودم رپلای میزدی جواب میدادم
چه جالب شما چقدر اطلاعات و استفاده تون از محصولات تبلیغاتی ماهواره زیاده که میدونید 99درصدش تقلبیه،ت ...
من اصلا نمیخرم . اطرافیان چندبار کفش و وسیله گرفتن دیدم . اینم ک گفت فیتو .من تبلیغشو تو ماهواره دیدم فقط . نمیدونم از کجا تهیه میکنن . یکم سعی کن خوددار تر باشی . اینجا همه دارن نظر میدن قرار نیست تا نظر نظر مخالف دیدیم بتوپیم به طرف که