2777
2789

واقعا به اینجور چیزا اعتماد میکنید و میخرید ؟؟؟؟ چیزی ک تو ماهواره تبلیغ کنه حتی مفت هم بهت بدن نباید بگیری 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهواره نداریمولی شنیدم واقعا تاثیر میزاره

شنیدن و ول کن .خواهر من خودش تو داروخونه کار میکرد قرص لاغری برداشت واس خودش ‌.یدونه خورد داخلش مواد مخدر داشت ، تا یه هفته حالش بد بود داشت میمرد ‌ .اینا ک دیگع معلوم نیست از کجا میان

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ماهواره نداریمولی شنیدم واقعا تاثیر میزاره

ارتباطش با ماهواره رو نفهمیدم،اولین باره چنین دلیلی برای استفاده نکردن یه محصول رو میشنوم

من و اطرافیانم استفاده کردیم و راضی هستیم،ریزش موی شما بر اثر کمبود ویتامین هست؟

البته من شامپوی فیتو هم استفاده میکنم

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ارتباطش با ماهواره رو نفهمیدم،اولین باره چنین دلیلی برای استفاده نکردن یه محصول رو میشنوممن و اطرافی ...

بخاطر این گفتم ماهواره .چون ۹۹ درصد محصولاتش تقلبیه . رو خودم رپلای میزدی جواب میدادم

بخاطر این گفتم ماهواره .چون ۹۹ درصد محصولاتش تقلبیه . رو خودم رپلای میزدی جواب میدادم

چه جالب شما چقدر اطلاعات و استفاده تون از محصولات تبلیغاتی ماهواره زیاده که میدونید 99درصدش تقلبیه،تجربه ای در این زمینه ندارم

ضمن اینکه محصولات فیک قابل تشخیص هستند،هزینه کنید و از جای معتبر محصولات مورد نیازتون رو تهیه کنید حتما نظرتون عوض میشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

آخه خیلی از دلایل ریزش مو به خاطر تیروییده

راستی

من بخاطر پلی کیستیک بودنم پریود نمیشم

رفتم دکتر الدی یاسمین نوشت با امگا ۳

حالا  نمیدونم فیتو تداخل داره با اینا

چه جالب شما چقدر اطلاعات و استفاده تون از محصولات تبلیغاتی ماهواره زیاده که میدونید 99درصدش تقلبیه،ت ...

من اصلا نمیخرم . اطرافیان چندبار کفش و وسیله گرفتن دیدم . اینم ک گفت فیتو .من تبلیغشو تو ماهواره دیدم فقط . نمیدونم از کجا تهیه میکنن . یکم سعی کن خوددار تر باشی . اینجا همه دارن نظر میدن قرار نیست تا نظر نظر مخالف دیدیم بتوپیم به طرف که