2777
2789
عنوان

کمبود ویتامین دی

342 بازدید | 27 پست

سلام دوستان کسی بوده که کمبود ویتامین دی داشته باشه پوستش تیره شده باشه؟یابعد نرمال شدن ویتامین دی پوستش روشن تر شده باشه؟ 

من پوستم از قبل تیرترشده وهم خیلی احساس خستگی  دارم یک سالی است ویتامین دی میخورم ولی بازم خوب نشدم قبلاً ویتامین دی ام 8بود حالا حدود بیست سه🥲

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم از همین می‌خوردم جوابگو نبود چهار سال خوردم ،الان هفته ای ۵۰۰۰۰میخورم ،متاسفانه نرمال نمیشه

من قبلاً هفته یبار50000میخوردم اینبار مامانم از دارو خونه 1000گرفت 

دکتر عمومی رفتم عمومی هاهم زیادبه مریض توجه نمیکنن اینبار میخوابم برم متخصص داخلی

حتما برو داخلی.

قرصتم با ناهار بخور

روزی یه ربع هم تو افتاب بشینی دست و پات بدون لباس افتاب جذب ولی نه تایمی که افتاب شدیده

رژیم نیستی؟

حتما برو داخلی.قرصتم با ناهار بخورروزی یه ربع هم تو افتاب بشینی دست و پات بدون لباس افتاب جذب ولی نه ...

نه رژیم نیستم جلو آفتاب اصلا نمیتونم با ایستم میگرن دارم

من قبلاً هفته یبار50000میخوردم اینبار مامانم از دارو خونه 1000گرفت

چطور بود ؟؟من هر وقت میخورم تا چند روز احساس میکنم حالم بهتر ،میدونی سری آخر دکتر بمن گفت باید آفتاب بگیری ،منم سهل انگاری میکنم

چطور بود ؟؟من هر وقت میخورم تا چند روز احساس میکنم حالم بهتر ،میدونی سری آخر دکتر بمن گفت باید آفتاب ...

راستش تغییر احساس نکردم

شما امپول شوتاحالا نزدید؟