2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم راضی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 48 پست
یعنی از اینجا برم احساس میکنم تازه متولد شدم ۶کیلو لاغر شدم آنقدر حالم بهم میخوره بچمم بیچاره میترسه ...

اخی عزیزمممممممم من خونه قبلیم کابینتام سوسک زده بودن ریز ریز اشپزی نمیکردم از ترس سریع جابجا شدیم چون شوهرم شکم پرسته 🤣🤣 شما هم دیگه بزن به کولی بازی بگو نمیتونم کاری کنم از جات تکون نخور تا مجبور بشه زودتر جابجا کنه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اخی عزیزمممممممم من خونه قبلیم کابینتام سوسک زده بودن ریز ریز اشپزی نمیکردم از ترس سریع جابجا شدیم چ ...

کاش اینجام سوسک بود ...موش خیلی کثیفه و‌چندشه منم چشم بازارو کور کردم بااین انتخاب شوهر...بی مسئولیت چند ساله میبینن تو عذابم طلبکار هم هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نذری

من خودم کسی بهم گفت ک اون خودش برای خونه جواب گرفته بود 

از شب شنبه شروع کن هرشب دو رکعت نماز ساده بعدش ۱۰۰۰ صلوات و ی صدقه کم کنار بزار 

تا ۱۵ شب از هر شب ب نیت یکی از چهارده معصوم ع من شب آخرم ب نیت حضرت ابالفضل   آخرشم صدقه ها رو یجا بده 

فقط به من گفت بهتره زمان و مکانش ثابت باشه مثلا هر شب ساعت ده    من خودم داشتم از غصه داغون میشدم الحمدلله مشکلم حل شد 

کاش اینجام سوسک بود ...موش خیلی کثیفه و‌چندشه منم چشم بازارو کور کردم بااین انتخاب شوهر...بی مسئولیت ...

تو هم اذیتش کن حساب کار دستش بیاد کاش نسل این مردای بی مسئولیت منتقرض بشه که این همه زن بدبخت نشن

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

چجوری چیکار کنم

غذا نپز بگو خوشم‌نمیاد برم اشپزخونه میترسم موش بیاد جلو پام به بچت بگو باهات همکازی کنه همش گریه کنه آرامشو ازش بگیره بگه میترسم مامان پیشم بشین بگو دیگه کم تحمل شدیم

با خدا راز و نیاز کن ان شالله بهترین برات رقم بخوره

امیدم خداست معجزه بشه همش پاهام بی حس میشه از استرس خواهرم اون روز گفت چرا اینطوری میشی خدایی نکرده ام اس میگیری کم استرس داشته باش دست خودم نیست درکم نمیکنن

غذا نپز بگو خوشم‌نمیاد برم اشپزخونه میترسم موش بیاد جلو پام به بچت بگو باهات همکازی کنه همش گریه کنه ...

واقعا هم کم تحمل شدیم دیگه همین کارو باید انجام بدم 

غذا  چرتو پرت میپزم بچمم ۲۴ساعته‌ رو مبله