دیگه خسته شدم تو خونه همیشه موش هست راه پله پره اطراف همه جا بیابونه الان ۴ساله اینجام هرروز داستان موش رو داریم الان یک ماهه رو مبل میخوابم از کمر درد دارم میمیرم رو زمین تا جامون میان از همه چی چندشم میشه کلی لاغر شدم کلی چسب مرگ موش میزارم همش میگیریم میمیرن بازم پره شوهرم قراره ماشینو بفروشه عید کار شروع کنه چجوری راضیش کنم یه کمم بزاره رو پول پیش. از اینجا دربیایم
یعنی خدا شاهده دیگه یه طوری شدم به خودکشی فکرمیکنم نمیتونم با خیال راحت خونمو تمیز کنم غذا بپزم با ...
راهی غیر صحبت کردن نداری با آرامش ولی قاطع صحبت کن در کنارش دوتا میدونم تو نمیزاری منو بچمون تو این شرایط باشیم و انقدر اذیت بشیم و... بگو اول تعریف کن بعد انتقاد و بعد درخواستاتو بگو اگه جواب نداد برو خونه خانوادش بگو بچه ام میترسه منم میترسم مریض بشه وضعیت فعلی اینه خونه رو باید عوض کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا حق داری هرچقدر هم ناراحت و عصبی باشی منم موش اومد خونم تابستون ی پدری ازم در اومد آرامش نداشتم
برو خونه پدرت بمون بگو من برنمیگردم خودت با موشا زندگی کن شاید طاعونم گرفتی از دستت راحت شدیم
البته خدا نکنه دیگه عصبانی شدم گفتم اینو
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
کدوم شهری؟عزیزم برو خونه مامانت تا همسرت فکری کنهطلایی چیزیرنداری بفروشی بذاری رو پول جلو خونه؟ خانو ...
نه طلا ندارم کرج هستم خانواده ها. ندارن اما شوهرم قراره ماشینو بفروشم کار شروع کنه میتونم یه گمشو بزارن رو پول پیش امکانش هست نمیدونم چجوری راضیش کنم از اسباب کشی متنفره