2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم راضی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 48 پست
یعنی خدا شاهده دیگه یه طوری شدم به خودکشی فکرمی‌کنم نمیتونم با خیال راحت خونمو تمیز کنم غذا بپزم با ...

راهی غیر صحبت کردن نداری با آرامش ولی قاطع صحبت کن در کنارش دوتا می‌دونم تو نمیزاری منو بچمون تو این شرایط باشیم و انقدر اذیت بشیم و... بگو اول تعریف کن بعد انتقاد و بعد درخواستاتو بگو اگه جواب نداد برو خونه خانوادش بگو بچه ام می‌ترسه منم میترسم مریض بشه وضعیت فعلی اینه خونه رو باید عوض کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری؟

عزیزم برو خونه مامانت تا همسرت فکری کنه

طلایی چیزیرنداری بفروشی بذاری رو پول جلو خونه؟ خانواده ها نمیتونن ی مقدار کمک کنن؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

راهی غیر صحبت کردن نداری با آرامش ولی قاطع صحبت کن در کنارش دوتا می‌دونم تو نمیزاری منو بچمون تو این ...

فردا صحبت میکنم خدا کنه جواب بده هکینارو میگم ازاینجا فقط دربیایم خداکنه

والا حق داری هرچقدر هم ناراحت و عصبی باشی منم موش اومد خونم تابستون ی پدری ازم در اومد آرامش نداشتم 

برو خونه پدرت بمون بگو من برنمی‌گردم خودت با موشا زندگی کن شاید طاعونم گرفتی از دستت راحت شدیم

البته خدا نکنه دیگه عصبانی شدم گفتم اینو

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

کدوم شهری؟عزیزم برو خونه مامانت تا همسرت فکری کنهطلایی چیزیرنداری بفروشی بذاری رو پول جلو خونه؟ خانو ...

نه طلا ندارم کرج هستم خانواده ها. ندارن اما شوهرم قراره ماشینو بفروشم کار شروع کنه میتونم یه گمشو بزارن رو پول پیش امکانش هست نمیدونم چجوری راضیش کنم از اسباب کشی متنفره

والا حق داری هرچقدر هم ناراحت و عصبی باشی منم موش اومد خونم تابستون ی پدری ازم در اومد آرامش نداشتم ...

والا حق داری منم دیگه باید تیمارستان بستری بشم شاید بچمم راحت شد تنها رو مبل خوابید دوتایی جا نمیشیم

نه طلا ندارم کرج هستم خانواده ها. ندارن اما شوهرم قراره ماشینو بفروشم کار شروع کنه میتونم یه گمشو بز ...

عزیزم بگو تمام اسباب کشی به عهده خودم فقط بریم

اخه چطور تا الان تحمل کردی اونم با یه بچههههههه وای حالم بد شد بخدا لطفا تمام تلاشتو کن بخاطر اون بچه هم که شده از اونجا برید بمیرم براش الهی

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

عزیزم بگو تمام اسباب کشی به عهده خودم فقط بریماخه چطور تا الان تحمل کردی اونم با یه بچههههههه وای حا ...

یعنی از اینجا برم احساس میکنم تازه متولد شدم ۶کیلو لاغر شدم آنقدر حالم بهم میخوره بچمم بیچاره میترسه نمیدونم چیکار کنم