2777
2789

من با اسکی فضایی در حدود سه ماه ۳۰و خورده تی وزن کم کردم در کنارش دمنوشم‌خوردم یه دوره ام قرص خوردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من با اسکی فضایی در حدود سه ماه ۳۰و خورده تی وزن کم کردم در کنارش دمنوشم‌خوردم یه دوره ام قرص خوردم

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی 😍 من عمل لیپو کردم حدود یه ساله بعد عمل معمولا چربیا می‌رن جایی که خالی نشده ، واسه منم داره میره تو بالا تنم ، اصلا نمیخوام پایین تنم لاغر شه ، این ورزشی که شما می‌گید بالا تنه و پایین تنه رو با هم لاغر میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی 😍 من عمل لیپو کردم حدود یه ساله بعد عمل معمولا چربیا می‌رن جایی ...

اره دیگه همه جارو درگیر میکنه گلم بازو شکم پهلو پاسن ران همه جا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂