2777
2789
عنوان

حس شیشم

50 بازدید | 8 پست

این ماه باردار میشم؟😁 ماه پیش همین سوالو از یه حس شیشم پرسیدم گفت نه ماه بعد یعنی این ماه باردار میشی 

نمیدونم چرا یجوری ام این ماه اصلا حسش میکنم قشنگ😐😂 همش باهاش حرف میزنم 

بعد از یه طرفم یکی از فامیلامون بم گفت خواب دیدم حامله میشی 

خیلیی دارم سعی میکنم استرسو از خودم دور کنم 😶😶😶

حس ششم این موقع خوابه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون چرتن امروز صبح یکیشون گفت تا سال بعد آبان ماه طلاق میگیری ولی هیچ پولی دستتو نمیگیره این در صورته که من دوتا ماشین شوهرمو توقیف کردم گفت شوهرت خیانت می‌کنه و عامل مادرش نیست اما شوهرم یه مرد ۳۸ سالهای کچل با ۱۳۰ کیلو وزنه کی میخواد از راه به درش کنه عامل اصلی اختلافم مادر شوهرمه ول کن بابا

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
همشون چرتن امروز صبح یکیشون گفت تا سال بعد آبان ماه طلاق میگیری ولی هیچ پولی دستتو نمیگیره این در صو ...

اره یسریاشون ک چرته ولی بعضیا دیدم واقعا درست گفتن 

اره یسریاشون ک چرته ولی بعضیا دیدم واقعا درست گفتن

نمیدونم دیدی یا تو تاپیکتون گفتن به گوشم میگن اونوقت باید کامل درست بگه بعد گفتن برای بعضیا حسم درست نیست ۶۰ درصد خوب اونیکه در گوشت میگه باید موکل باشه که قطعا باید درست بگه چند تا هم دیدم اشتباه گفته حالا نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست