2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک

508 بازدید | 46 پست

سلام دوستان

امروز 29 پری هستم دوره هام چون نامنظمه میدونم چند روزس

این ماه لتروزول خوردم

13 روز هم از تزریق یه دونهhcgمیگذره

الان یه بی بی چک گذاشتم دو خطه شد واضحه ولی خیلی کم رنگه

یعنی راسته باورش کنم ممکنه تاثر اون یه دونه امپول هنوز مونده باشه و مثبت کاذب باشه؟؟؟

ن اثر امپول تا 12 روز کامل ازبین میره مگ در مواقع نادر......مبارکت باشه گلم عکس بیبی میزاری من خیلی ذوق میکنم واس بیبی مثبت....خودمم کلومیفن خوردم وامپول hcgزدم یهفته دیگ موعدمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اثر امپول تا 12 روز کامل ازبین میره مگ در مواقع نادر......مبارکت باشه گلم عکس بیبی میزاری من خیلی ...

خداجونم اصلا باورم نمیشه فکر میکنم دارم خواب میبینم

علامت هیچی ندارم هیچی نه درد سینه نه ترشح فقط بعضی وقتا زیر دلم درد میگیره همین

ازقبل چی مثلا چند روز قبل ازین ک تست بزنی هیچ احساسی نداشتی....منم همش دلم درد میگیره وامروز ی تیر عجیبی کشید

منم اقدامی هستم امپول hmjزدم و hcjهم زدم امروز روز۱۹پریم هس زیر دلم و کمرم یکم درد میکنه یعنی منم... ...

فک کنم اثرات امپول hcgهس ک اینجوری میشه ادم...منم بعد تزریق امپول هم

ش دل درد وکمردردم

ازقبل چی مثلا چند روز قبل ازین ک تست بزنی هیچ احساسی نداشتی....منم همش دلم درد میگیره وامروز ی تیر ع ...

نه علامت خاصی نداشتم برای همین فکر نمیکردم باردار شده باشم