2777
2789
عنوان

ناخن

114 بازدید | 13 پست

بچه ها ناخونام خیلی نازک شده تا یکم بلند میشه میشکنه چکار کنم 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یعنی از کلسیمه . درمان خانگی نداره

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ازون روزی ک ب دنیا اومدم ناخنمو پوستمو موهام نازک بوده و هست و خواهد بود😆😆😆😆خیلی هم حس بدیه....😔😔😔😔

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

اره خیلی بده هم ناخنام بلند میشه میشکنه

قشنگ هر وقت ک میرم حموم با گریه میام بیرون ......فکر کن پوستت اونقد خشکو نازک باشه ک لیف هم باعث زخم شدنش بشه😢😢😢😢

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

هعیییییییییییی.......من دکترم رفتم دارو هم مصرف کردم در طول مصرف دارو هم هیچ فرقی نکردم...

قشنگ هر وقت ک میرم حموم با گریه میام بیرون ......فکر کن پوستت اونقد خشکو نازک باشه ک لیف هم باعث زخم ...

شما پوستت نارکه ...فکرکنم هممون باید بریم دکتر پوست 

هعیییییییییییی.......من دکترم رفتم دارو هم مصرف کردم در طول مصرف دارو هم هیچ فرقی نکردم...

جدا ... برو داروگیاهی .طب سنتی فکرکنم بیشتر جواب بده

شما پوستت نارکه ...فکرکنم هممون باید بریم دکتر پوست 

خیلییی... اصلا جرئت خاروندنشو ندارم

جدا ... برو داروگیاهی .طب سنتی فکرکنم بیشتر جواب بده

نمیدونم واقعا چی کار کنم......البته خانواده بابام با مامانمینا پوستشون نازکه ولی پوسته من دیگ ژن تو ژن شده کلا داغونه