2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

298 بازدید | 14 پست

بهش میگم ته ریش دوست دارم میگیره شیش تیغ میکنه میگه مادرم گفته شیش تیغ بیشتر بهت میاد… اه اه تو ک مادرت باید واس ریش زدنتم تصمیم بگیره چرا زن گرفتی؟ و سر همین موضوع مسخره ب شدت دعوامون شد🥺

تو که بچه تری میگفتی باشه هر جور مامانت راحته همین ی جمله تا اعماقشو می‌سوخت 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا من بچه‌ترم ؟

دعوای شدید کردی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
۹۹ درصد مردهای ایرانی همینن .اینقدر که تو گوششون خوندن فقط پدر و مادرت فقط پدرو مادرت اصلا مردهای ای ...

دقیقا همیشه حس عذاب وجدان میدم به پیرامون که زن همیشه هست پدر مادر فقط پیدا نمیشه

منم اوایل این مشکلو داشتم یسری ....من ریش دوست داشتم از اون طرف مامانش هی میگفت ریشتو بزن

یسری ریششو زده بود اومد خونه تا نگاهم افتاد بهش اخم کردم و رومو برگردوندم ...گفت چرا اینطوری میکنی گفتم اگه بهت نگاه کنم حالم بهم میخوره خیلی زشت شدی😁

بعد اون دیگه ریششو از ته نزد فقط کوتاه میکنه 

هر دفعه به شوخی میگه برم ریشمو بزنم میگم باشه بزن ولی تا وقتی ریشت دوباره بلند شه برو پیش مامانت بمون

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
دعوای شدید کردی

منم خیلی دعوا کردم ..

کلا تو زندگی مشترکمون ۲ بار دعوا کردیم هر دوبار هم سر بچه ننه بودنش بود 

مثلا میرفت راجع ب لباس زیر پوشیدن یا نپوشیدن من با مادرش حرف میزد ک مثلا بهم مشاوره بده 

یا خیلی راحت میگفت اوا میخواد لباس زیر بگیره باهم برید بگیرید 

شاید واقعا مهم نباشه ولی برا من خیلی حریم خصوصیم مهم بود و اون دعواها نیاز بود به نظرم که خودش رو اصلاح کنه ..

دقیقا همیشه حس عذاب وجدان میدم به پیرامون که زن همیشه هست پدر مادر فقط پیدا نمیشه

چرا زن همیشه هست زن خوب هم کم پیدا میشه

در ضمن کسی بزور از پدر و مادر جداش نکرده اگه میدونست همیشه نیست بموند پیششون

منم خیلی دعوا کردم ..کلا تو زندگی مشترکمون ۲ بار دعوا کردیم هر دوبار هم سر بچه ننه بودنش بود مثلا می ...

درسته واقعا این حرکات خیلی رو مخه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792