2777
2789
شما که بزرگ عاقلی الان میتونی ول کنی بعدا خیلی سخت تر میشه ها

اصن نمیدونم چم شده اینجوری نبودم خیلی منطقی و سفت شده بودم نسبت به هرکسی زود وابسته نمی‌شم یهو این آقا نمی‌دونم چیشد به خودم اومد دیدم ای دل غافل ...

پارسال خواستگارم بود ببین ویس میداد نمی‌خواستم حتی صداشو بشنوم خیلی جدی بود با خانواده اومد جلو ولی متاسفانه دیوونه بازی درآوردم و بهش هم حسی نداشتم ردش کردم الآن منم که بهش حس پیدا کردم دوباره پیگیر شد ی مدت آخه ولی دیگه جدی نیس متاسفانه و منم حالا که احساسی شدم و واقن پرام ریخته چرا الآن چرا این آقا؟🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیرو بهتر نتیجه میده یا آب‌پز؟

من که نمیرو با روغن فراوان میزدم بر بدن الآنم بیشتر وقت ها صبحانه با روغن درست میکنم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

چندسالتهههه دختر وایی ما چقدر بدبختیم

۳۰سالمه....من بشدت استرسیم یعنی خدا نکنه یچیزی نگران یا ناراحتم کنه دیگه آبم نمیتونم بخورم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اصن نمیدونم چم شده اینجوری نبودم خیلی منطقی و سفت شده بودم نسبت به هرکسی زود وابسته نمی‌شم یهو این آ ...

چون ازتون جواب رد شنیده و غرورش شکسته 

میدونی منم اینجوری بودم ولی برعکس تو زود وابسته میشدم

ولی تا زمانی که نفهمی ادما میان و میرن و بهترش میاد و تو فقط باید به فکر خودت باشی حالت خوب نمیشه

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

تو خوندیش؟میگی لطفا

(درکت میکنم اسی جان منم یه زمانی مچ دستم با پاهام مثل خلال دندون بود،اصلا وزن نمیکرفتم،غذا هم نمی‌تونستم خوب بخورم،فقط یه مدت صبحانه رو زدم تو کار تخم مرغ عسلی با روغن فراوان یکم وزن گرفتم،بعدس پام آسیب دید یکم خونه نشین شدم الان شدم ۶۲)

پیام اون خانم 👆

من که نمیرو با روغن فراوان میزدم بر بدن الآنم بیشتر وقت ها صبحانه با روغن درست میکنم

عشقممم کامنتت برام نیومد دوباره میگی چی گفتی

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

۳۰سالمه....من بشدت استرسیم یعنی خدا نکنه یچیزی نگران یا ناراحتم کنه دیگه آبم نمیتونم بخورم

وای ۳۰ سالته ۴۳ کیلویی بمیرم که

چون ازتون جواب رد شنیده و غرورش شکسته میدونی منم اینجوری بودم ولی برعکس تو زود وابسته میشدمولی تا زم ...

ببین خیلی تلاش کردیم صحبت کنیم و رابطمون رو دوباره بسازیم ولی من میدیم که دیگه سرد شده منم سرد میشدم و حس اضافی بودن میکردم و می‌کشیدم عقب چون خیلی اتفاقات افتاد بینمون و دل دوطرفه شکست با ی سری حرفا و کارا ولی خب گفتیم همو بخشیدیم و خودم به شخصه دیگه ناراحت نیستم ازش حتی استباهاتمم قبول کردم اونم همینطور اما باز هم سرد بودیم و دیگه برام وقت نمیزاشت حتی حضوری دیت هم که رفتیم انگار که از بودن کنار هم حالمون خوب بود ولی ی حس غریبی و سردی هم بود بینمون .نمی‌دونم واقن خیلی حس حسرت دارم کم ازین حس ها داشتم که مثلا حسرت بسه ولی این بار واقن حس حسرت دارم چون فک میکنم خیلی بهم نزدیک بود شخصیتش و همو میفهمیدیم ای کاش میشد درست بشه پوفف برای انرژی بفرس مرسی 🫂