2789

وسواس گرفتی بنظرم 

میده نگران نباش واسطه کی بوده بینتون ؟ اگ واسطه ای هست نداد برو یقه واسطه رو بگیر

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

نه من خوابم چراغو خاموش کنین

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دفترخونه رفتی امضا کردی؟ اگه امضا کرده باشی اره کارا تمومه میتونه ماشینو بگیره

دفتر خونه نه بنگاه رفتیم تو همون ینگاه گفتن باید 90 بهم بدن ولی هنوز بنگاه دار نریخته

هیس!آروم حرف بزن!😂❤الان خاموش میکنم

گوشیتو ببر ک چراغو خاموش کردی با چراغ قوه گوشیت بیای پای منو لگد نزنی 

سر راهتم ی لیوان آب بیار سی مو 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

پس خیالت راحت میریزهچون هنوز دفترخونه نرفتین و حواله دست خودتهمهم دفترخونه اس

خوب دفتر خونه یا محضر موقع که بخواد بنام بزنیم باید بریم من میگم نره واریز وجه بزنه میگم برم رمزو عوض کنم

خوب دفتر خونه یا محضر موقع که بخواد بنام بزنیم باید بریم من میگم نره واریز وجه بزنه میگم برم رمزو عو ...

خب دفترخونه نرین دیگه اگه طرف معتمد هست که هیچ ولی تگه نیست اول پولو بگیرین بعد برین دفتر خونه یا حداقل نصف مبلغو بگیرین

بعدشم شما کاغذ امضا کردین دیگه نمیتونه که پولتونو برداره فرار کنه