2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یازدهم تجربیبا توجه ب اینک نهایی داریم ..چجوری تست بزنم خوبه

واسه درسای تخصصیت اول کتاب درسی رو کار کن بعدش نمونه سوالات شبه نهایی و مطرح مثل سوالات کتاب پرتکرار کانون ،تست ها رو هم دسته بندی کن سطح آسون و متوسط رو بزن چون نهایی به سطح کنکور نزدیک هست ، سخت تر ها رو علامتگذاری کن واسه تابستون تست زدن ، چون زمانت محدوده این راه جوابه

...

منظرم اینه چن تا؟

بخوام تعداد بهت بگم توی درسای تخصصی اونی موفق میشه که بعد از خوندن کتاب درسی و تسلط ، واسه نهایی روزی ۳۰/۳۵ تست بزنه از هر درس تخصصی و روزانه زیست و شیمی توی برنامش باشه ، مجموعا واسه هر فصل دروس تخصصی ۱۰۰ الی ۱۲۰عدد سوال تشریحی کار کن ،سوالات شبه نهایی 

...

بخوام تعداد بهت بگم توی درسای تخصصی اونی موفق میشه که بعد از خوندن کتاب درسی و تسلط ، واسه نهایی روز ...

هر روز انقد نمیتونم 

من ۳۰ تا تست بخوام مثلا زیست بزنم دو ساعت طول میکشه فقط..

دخترم میخواد بره تجربی الان نهم هست معدل تا الان ۲۰ ولی من نگرانم برای کنکور راسته تجربی از همه سخت ...

درسای تجربی فوق العاده سنگینه، خیلی بچه ها با تصور علوم و ریاضی نهم میان تجربی ولی همون کلاس دهم میفتن با نمرات زیر ۵ حتی ، یعنی معدل نهم صرفا ملاک انتخاب رشته هست نه موفقیت توی پایه های بعدی ،قبولیش سخته و اینم بگم تلاش زیاد میخواد و حجم  کتاب و فشار زیاده بحدی که ممکنه روزی یه امتحان و دوتا کوییز بدن دروس تخصصی ، قطعا کسی میاد تجربی باید بیخوابی و کم خوابی رو به دوش بکشه ، قبولی کنکور و نهاییش هم فوق العاده سنگینه،با نهایی نهم فرق داره و نمرات دست معلم نیست امتحانات می‌ره حوزه تصحیح میشه به شیوه ریز و کلید و سخت 

...

هر روز انقد نمیتونم من ۳۰ تا تست بخوام مثلا زیست بزنم دو ساعت طول میکشه فقط..

یکم برنامه ریزی کن می‌رسی مخصوصا درسای ضریب بالا عین زیست و شیمی رو حتمی بزن این تعداد رو 

...

هر روز انقد نمیتونم من ۳۰ تا تست بخوام مثلا زیست بزنم دو ساعت طول میکشه فقط..

میتونی روزای تعطیل این تعداد بزنی ،روزای مدرسه نصف این تعداد یا زیست و شیمی رو این تعداد حتما بزن ،فیزیک ریاضی رو نصف این تعداد روزانه ، ۳۰/۳۵ تست زیست منطقی تحلیل کنی ۲/۵ الی ۳ ساعت میشه 

...