2777
2789

من نمره ریاضیم از همه بالاتر شدم تو کلاس بعد این از من کلا خوشش نمیاد 

من جلسه قبلی ک بگ بالاترین نمره شدم از کلاس انداخت بیرون (واسه ی دلیل حیلییی مسخره)

ی سزیم امتجان داشتیم رفتم ازش سوال کنم گف من ب سوال تو جواب نمیدم چون خیلی شیطنت میکنی ...

میخواست نمره ها رو هم اعلام کنه 

گفتش بالاترین نمره کلاس وشبطون ترین فلانی شده منو گف

ب حالا جلسه قبل گفت بود ب فلانی بگید شیرنی بیاره منم فک کردم شوخی میکنه ولی جدی میگف 🙄😶

گفت جلسه بعد ک میشه شنبه جتما شیرینی بگیره بیار حالا بچه هامون ده نفرم ک نیس ۳۶/۷نفرن بحث پولش نیس حالا زیاد ولی دلم نمیخواد واسه این معلمه و بچه ها مفت خورمون شیرینی بگیرم بخورن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی نبری 

معلم حق نداره شما رو مجبور به این کار بکنه اونم با این تثاوضاع اقتصادی که برای همه وجود داره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
میترسم بچه ها بگن واسه ی شیرینی مامانم میگ شنبه نرو اصلا

نه بابا بزن به شوخی و خنده بگو فک نمیکردم جدی بگین ایشالا شیرینی قبولی دانشگاه

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

شکلات بگیر از اون سنگی ها 😄😄

نوشابه ای های قدیمی 😄😄😱 

مهم اینه شیرینی باشه به اون چه که چه جور و چه قیمت باشع 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵