2777
2789
کاش خانواده شوهرت یکم احساس داشته باشن.مث مال من یبس نباشن😂😂😂

انشاءالله که احساس داشته باشن 

ولی جدی اگه احساس نداشته باشن آدم ضایع میشه خجالت میکشه 

به اینم بستگی داره نوه چندم باشه اگه اول باشه ذوق میکنن قطعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم از مادرشوهر خجالت نکشم باز نمیدونم تجربه نکردم شاید اون موقع خجالت کشیدم ولی حس میکنم از ما ...

کلا زشته مامان من ک بشنوه میگه تو این وضع واسه چیته کلا از اول ازدواجم دوس نداره انگار بچه دار شم ک مهم نیست 

پدرشوهرم یه بار دوسال پیش زنگ زد بذارید بچه بیاد خطرناکه بیش ازین چقد عصبی شدم و به خواهرشوهر گفتم زشته این چه خرفاییه خلاصه اخرای بارداری به اکراه میگم اونم فقط به همجنس خودم ضایعس 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
من دلم سه تا نی نی میخواد 😁اخه خودم تک فرزندم

ای جانم عزیزم ان شاءالله 😁

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...