2777
2789
عنوان

داوود پاشا

1122 بازدید | 20 پست

میخوام درست کنم واسه شام کسی میدونه دستورش چیه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

من یه بار تو مهمو نی خوردم الان هوس کردم برا شام بزارم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون فسنجون بدون گردو،کلا مزش جالب نیس انگار فسنجونی که یه چیزی نداره،همون گردو بزن یه خورشت فسنجون ...

من فستجان دوست ندارم اخه

سلام 

گوشت چرخی رو با پیاز و ادویه مخلوط کنید .بعد قلقلیش کنید و سرخ کنید

تو ماهیتابه پیاز رنده شده بریزید .همین که کمی تفت خورد نعناع خشک بریزید و کمی هم بزنید .رب انار رو هم بریزید و قلقلیها رو .بذارید روشعله ملایم تا جا بیوفته 

من اینجوری درست میکنم

یه غذای ترکیه ایه فک کنم  سرچ کنی دستور پختش میاد  من تو اپ سرآشپزپاپیون دیدم دستورشو ول ...

مرسی از کمکت عزیزجان

فکر کردم داری واسه ني ني ات اسم انتخاب میکنی 😓

😄😄

نه بابا من دخمل دارم اسمش زهراس 

یه پیاز رنده شده و رو تفت بده و چرخ کردخ قلقلی کن و سرخ کن و رب انار همین

ممنون ازت عزیزم یعنی هیچی دیگه نداره

خورش داوود پاشا در سر آشپز پاپیون

مواد لازم برای۵ نفر

گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم

پیاز رنده شده  ۲ عدد

نعنا خشک   ۱ قاشق غذا خوری

رب انار ملس  ۲ قاشق سوپ خوری

آب   ۱ لیوان

کره    به مقدار لازم

نمک و فلفل و دارچین    به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس  با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را  داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند

۲- مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و  آن را کمی تفت دهید

۳- بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید.

۴- رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد. 

۵- بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

سایر نکات

این غذا مال کشور ترکیه هست.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن می‌کارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁