2821
2789
عنوان

رژیم فستینگ

101 بازدید | 13 پست

سلام 

از الان تا عید با این رژیم چقدر میتونم کم کنم ؟

می‌خوام 16.8بگیرم

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

16.8چجوریه؟یعنی در روز 16ساعت نخوری؟

بله همینطوره 

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطوریه اسی کامل لطف میکنی ما هم بگیریم

16 ساعت نباید هیچی بخوری یعنی باید کالری که مصرف می‌کنی صفر باشه و توی این تایم میتونی نوشیدنی های بدون کالری مثل آب و چای بخوری 

اما تو اون هشت ساعت باقی مونده میتونی هر چی میخوایی بخوری

16 ساعت نباید هیچی بخوری یعنی باید کالری که مصرف می‌کنی صفر باشه و توی این تایم میتونی نوشیدنی های ب ...

یعنی از ساعت چند تا چند؟خوب از24ساعت،هرکسی حداقل 7یا6ساعت رو خوابه..می مونه14ساعت

...

در هفته دو سه بار بگیر چون بدن عادت میکنه استپ وزنی میشی ، بهترین زمان هم از ۸ شب دیگه به جز مایعات بدون شیرین کننده مثل آب ، چای قهوه  چیز دیگه نخوری تا ۸ ، ۱۴ . ۱۶ ساعت

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
یعنی از ساعت چند تا چند؟خوب از24ساعت،هرکسی حداقل 7یا6ساعت رو خوابه..می مونه14ساعت

اون ساعتی که نمی‌خوری می‌تونه تایم خوابت هم باشه