خیلی انتخاب رشته حساسه منم موندم ریاضی برم یا تجربی. آخه این روزا هر کی یه چیزی میگه. یکی میگه برو تجربی دندون خیلی پول توشه. یکی میگه برو ریاضی کامپیوتر و هوش مصنوعی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تجربی خیلیییییی سخته پشتکار و اراده بالا میخواد قبول شدن یه رشته دانشگاهی خوب از همه مهمتر باید هزینه کنی هرکی میگه کلاس و کتاب و اینا فایده نداره چرت میگه امکانات و در کنارش تلاش تورو به هرچی میخوای میرسونه
واقعا توانایی شو داری توی کنکور برای دندون یا دارو یا مهندسی شریف رتبه بیاری ؟؟؟عقلانی انتخاب کن با توجه به توانایی هات وگرنه همه دوست دارن این رشته ها رو بخونن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
برو رشته ای که علاقه داری، دنبال حرف مردم نباش چون دبیرستان با تصوراتت کاملا فرق داره و باید بتونی اون حجم از درس رو بخونی و این فقط در صورتی ممکنه که علاقه داشته باشی.