ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از نظر من شاید بد باشه اما برا اون فرد شاید تنها گزینه موجود باشه
اما
اما
خدایی ازین که با کفش روباز و زنانه جوراب گل گلی و اسپرت رنگی میپوشن متنفرم
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
خودم یه سال عید جفت پاهامو کردم توی یه کفش گفتم من بلوز دامن میخوام با یه شلوار.آخه بیشتر تیپم بلوز شلواری بود.هرچی مامانم جیغای بنفش کشید فایده نداشت بابام گفت هرچی خودش دوس داره میخریم براش.خلاصه خریدن برام به انتخاب خودم.الان یه عکس ازش خونه پدرشوهرمه با پسرا انداختم بلوز و دامن دارم با یه شلوار لی زیرش😣.کلیم خوشحال بودم که خوشتیپم
تیپ که نیست ولی از عروسی اومدیم داداشم میخواست گوسفند قربونی کنه شلوار کت شلوارشو در اورد یه شلوار کردیه گشاد پوشید کتشم تنش بود😂😂😂😂 خیلی. باحال شده بود
😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم 😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏
اما این یه مورد را من بدم میاد دیگه دست خودم نیست.تازه خدایی جوراب شیشه ای از اسپرت ارزونتر درمیاد😀😀😀
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"