2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 24 پست

به نظر من باعرض معذرت ...خیلی عذر میخام ...منو ببخشید...یه سری از خانما خیلی دم دستی شدن.....ارزش خودشونو پایین میارن ...خانمی که میاد تو یه گروه میره تو پی وی آقایی ومیگه همسرم من رو درک نمیکنه...خب به این آقاچه ربطی داره ...اصلا آقا مجرد ....الان اگه این آقا درکت کنه مشکلاتت حل میشه؟؟؟؟من خیلی دقت کردم تو روخدا ناراحت نشین از ماست که برماست 

آره دیگه منظوراینه که خانوما بامردمتاهل وارد رابطه نشن،یه زنه توتل گرام باشوهرمن چت میکردقشنگ احوال ...

همینه که میگن این زنا هستن که بهم خیانت میکنند

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا میخوان خیانت کنن که چی دلیلش چیه مگه اینم نیازشون مثلا نیاز به خیانت دارن؟

عزیزم شما چی رو میخای بفهمی ....اگه علت بیماری سرطان رو دور از جونتوون فهمیدین...وراه درمانش رو پیدا کردین ...این مسله روهم حل میکنید

من مجردم خیلیم بازم اصلا طرزفکرم قدیمی نیس دوس پسرم دارم ولی ازدواج کنم خیلی حساب شده عمل میکنم شوهرمو تو جمعا ک زنونه اس مثل جمع دوستامو اینا نمیبرم نمیزارم اینقد راحت از شبکه اجتماعی استفاده کنه خودمو با تکنولوژی پیش میبرم نتونه زیر ابی بره دورادور کنترل میکنم تنهام نمیزارم زیاد بره بیرون بعد از ساعت اداری با دوست مجردم رابطه تموم شه دوستی هم ک ازدواج کرده رابطه خانوادگی یعنی تو خونه زنشم بیاره اونم خیلی کم بعدم باید ببینم زنش چجور ادمیه ولی اینکه با اونم تنها بره بیرون نه

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب
عزیزم شما چی رو میخای بفهمی ....اگه علت بیماری سرطان رو دور از جونتوون فهمیدین...وراه درمانش رو پیدا ...

میخوام بدونم چرا انقد زیاد شده 

من مجردم خیلیم بازم اصلا طرزفکرم قدیمی نیس دوس پسرم دارم ولی ازدواج کنم خیلی حساب شده عمل میکنم شوهر ...

کار درستی میکنید به نظر من 

من یکی از آشناهامون طرف با زن برادرزنش ریخته بودن رو هم چه برسه به غریبه دیگه

کار درستی میکنید به نظر من  من یکی از آشناهامون طرف با زن برادرزنش ریخته بودن رو هم چه برسه به ...

بعضی از زنا خیلی شوهرشونو ول میکنن دیشب یکی تاپیک زده بود11شبه شوهرم بیرونه حوصلم سر رفته😐شوهر 11شب نرفته اتم بشکافه ک یه کاری داره میکنه

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب