چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 عنوان بچهااا قد 84 بازدید | 7 پست یه پسر با سن ۱۸ چیکار کنه قدش بلند شه(پسر خالمه و قدش ۱۷۰ خالم نگرانه) مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه) 1403/11/11 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خارِدلتون عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 4121 پسرا یهو قد میکشن دوست منم برادرش ۱۷۰ بود مسخرش میکرد الان ۱۸۰ یا بیشتره فکر کنم همین حدوا بود از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 من ۱۷۲ ام بیست دو سالمه بستگی به ژنتیک داره واسه پسرا نداره مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 پسرا یهو قد میکشن دوست منم برادرش ۱۷۰ بود مسخرش میکرد الان ۱۸۰ یا بیشتره فکر کنم همین حدوا بود عشقممم میشه بپرسی ازش برادرش چیکار کرده بلند شدهخالم منو کشتتت مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
taravat555 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4155 ژنتیک عزیزمدیگه چی بگم اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 ژنتیک عزیزمدیگه چی بگم اخه بوده دیدم که پدر و مادر طرف و کلا همشون قد کوتاه بودن پسره بلند شده مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
خارِدلتون عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 4121 عشقممم میشه بپرسی ازش برادرش چیکار کرده بلند شدهخالم منو کشتتت تا جایی که خبر دارم کار خاصی نکرد دارو تقوتی میخورد خیلیم نا امید بود.البته مادرش قدش کوتاهه و باباش متوسط ولی خواهرا و اون داداشش قدشون بلنده. از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)