2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی و معتقد بیایین

426 بازدید | 64 پست

خانوما من پسر ۲۴ ساله ایم که الان دارم با اشک این نوشته ها رو مینویسم براتون دلم شکسته دختری که عاشقش بودم سه روز دیگه عروسیشه و من آروم و قرار ندارم تو خونه این سه چهار روزه همش گریه میکنم اولش گفتم این آخرین گریست و میشوره میبره ولی اصلا بند نمیاد یه دعایی بهم معرفی کنید یکم با هام صحبت کنید من کسی و ندارم که باهاش صحبت کنم درد دل کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای چ معرفی کنیم ک بهم بخوره برگرده؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

به این فکر کن چطور گذشت چیزای که فکر نمیکردی بگذره ؟ اینم همونطوره

من خیلی سختی کشیدم از خدمت بگیر که از همه کم سنتر بودم تا خیلی جاهل ولی هیچ وقت حداقل اشک نریختم 

من سن تو بودم تقریبا ولم کرد.شایدم ۲۲ سالم بود.

سه سال داغون بودم  سه سال تمام 

بعدش گفتم با کسی ازدواج میکنم که ...

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

پنجره رو باز کن باد خنک بخوره به صورتت نفس عمیق بکش چند تا. به این فکر کن عشق یکطرفه مرگ زجر آور هست . اگه دوستت داشت که الان عشقش اون آقا نبود. پس فراموشش کن سخت هست اما بدون به نفعته

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من خیلی سختی کشیدم از خدمت بگیر که از همه کم سنتر بودم تا خیلی جاهل ولی هیچ وقت حداقل اشک نریختم

گریه طبیعیه 

کسی بوده که دوسش داشتی 

تو حق سوگواری براش رو داری 

بذار دلت خوب عذاداری کنه 

تا به وقتش بلند بشه و خودشو جمع و جور کنه

گریه طبیعیه کسی بوده که دوسش داشتی تو حق سوگواری براش رو داری بذار دلت خوب عذاداری کنه تا به وقتش بل ...

سه سال هر روز و شب به یادش بودم و نتونستم بهش بگم اونم خبر نداشت از دوست داشتن من 

پنجره رو باز کن باد خنک بخوره به صورتت نفس عمیق بکش چند تا. به این فکر کن عشق یکطرفه مرگ زجر آور هست ...

شرایط مالیم طوری بود که هیچ وقت نتونستم ابراز علاقه کنم بهش 

همه چیز یک حس زودگذره

زندگی خیلی پیچیده تر از عشق.وعاشقیه

خوشحال باش، بعدا میفهمی که پیشرفتهات به خاطر جدا شدنتون بوده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

2790
2778
2791
2779
2792