2777
2789
عنوان

میتونم بدون کنکور برم دانشگاه

110 بازدید | 10 پست

رشته ام حسابداریه یازدهمم هنرستان درس میخونم 

میتونم بدون کنکور برم دانشگاه؟ 

یا اینکه کنکور هنر بدم ؟ چه رشته هایی داره ؟ 

تا اونجایی که میدونم حسابداری زیر مجموعه انسانیه و بیشتر متقاضیان هم از رشته های تجربی و انسانی هستن پس اینجوری شانس ما خیلی کمتر باید باشه نسبت به اونا 

هرچی 

رشته انسانی رتبه خوبی میخواد برا حسابداری  همه نمیتونن برن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربیم خبر ندارمولی یا یه رشته آینده دار برو یا یه مهارت یاد بگیر

هنوز نمیدونم همین رشته رو دانشگاه هم بخونم برم دنبالش یا اینکه یه رشته دیگه بخونم 

فقط چون بابام گفت اومدم این رشته...

هرچی 

سلام عزیزم 

شما از رشتت راضی هستی؟

و اینکه باید هوش ریاضیت خیلی بالا باشه از بازار کارش اطلاعی داری

برای خواهرم میخوام میشه یکم از رشتت بگی و مدرسه خاصی هستی؟ کتابات چیان

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

سلام عزیزم شما از رشتت راضی هستی؟و اینکه باید هوش ریاضیت خیلی بالا باشه از بازار کارش اطلاعی داریبرا ...

سلام 

در کل آره رشته خوبیه و کلا با ریاضی که داخل دوران راهنمایی میخوندیم فرق داره ریاضی حسابداری کاملا متفاوته 

و به قول دبیرامون بخونین و علاقه داشته باشین شیرین و آسون میشه 

بازار کارش خیلی خوبه 

ما داخل مدرسه حسابداری و تنظیم اسناد مالی رو جدا میخونیم 

نرم افزار های آفیس و سیستم عامل و اینترنت رو میخونیم مدیریت تولید و کار آفرینی ، انبارداری و مسئول سفارشات و  بهای تمام شده و صورت های مالی ، اصول حسابداری ، قانون تجارت ، حسابداری وجوه نقد رو میخونیم 

هم خودمون میتونیم از امسال بریم یجایی کار یادبگیریم و بریم کارآموزی هم مدرسه مارو میفرسته و نمره عملی داره 

حتی اینکه خودمون یه کسب و کار داشته باشیم هم نمره داره و تو کارنامه با ریز نمرات میاد 

کتابامون هم 

سال دهم نرم افزار مالی و کمک حسابدار بود 

امسال کمک متصدی تنظیم اسناد مالی و مسئول سفارشاته 

سال بعد هم میدونم یکیش بهای تمام شده اس اون یکی رو نمیدونم 

ولی کتابامون خیلییی بزرگه و حجم زیادی داره و هر بخشش جداست 

تو مدرسه هر ۵ فصل که کامل میشه ازمون یک امتحان میگیرن و نمره ثبت میکنن دیگه موقع امتحانات پایان ترم و خرداد امتحان نمیگیرن 

ولی اصلش اینکه بزارن کتاب کامل تموم بشه بعد امتحان بگیرن 

میگن چون حل مسئله ها و تنظیم اسناد کار سختیه کم کم امتحان میگیرم شما هنوز دارین الفبای حسابداری رو یاد میگیرن زوده براتون 

هرچی 

سلام عزیزم شما از رشتت راضی هستی؟و اینکه باید هوش ریاضیت خیلی بالا باشه از بازار کارش اطلاعی داریبرا ...

برای مدرسه هم داخل هنرستان درس میخونیم 

مثلا سال دهم هفته ای ۱۰ ساعت کمک حسابدار داشتیم با دوتا دبیر یک دبیر اصلیمون که بهمون درس میداد یکی هم دبیر حل تمرین و رفع اشکالمون بود 

۸ ساعت در هفته هم نرم افزار مالی داشتیم که کار با سیستم بود حتی امتحان ام پشت سیستم میگرفتن ازمون

امسال ۱۶ ساعت درسای حسابداری داریم 

۱۲ ساعت تنظیم اسناد مالی در هفته 

و ۴ ساعت مسئول سفارشات و انبار داری 

هرچی 

سلام در کل آره رشته خوبیه و کلا با ریاضی که داخل دوران راهنمایی میخوندیم فرق داره ریاضی حسابداری کام ...

اینایی که گفتیو ترسیدم پیشنهاد بدم بیاد حسابداری

خیلی درسخون نیست فک کردم آسونه به نسبت اینکه کلی درسای الکی دیگه کنارش بخونه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

اینایی که گفتیو ترسیدم پیشنهاد بدم بیاد حسابداریخیلی درسخون نیست فک کردم آسونه به نسبت اینکه کلی درس ...

منم درس خون نبودم و فکر نمیکردم حسابداری اینجوری باشه دبیرمون میگه این درسایی که میخونین تازه یه الفبا از حسابداریه کسایی که دانشگاه میرن رشته حسابداری ترم اول همین درسا رو میخونن 

روز اولی که سرکلاس نشستم و بهمون گفتن هفته ای ۱۰ ساعت حسابداری دارین یه روز تمام باید پشت میزا بشینین با دو ساعت رفع اشکال و حل تمرین مونده بودم چجوری تحمل کنم اینهمه ساعت پشت سر هم ریاضی یخونم 

ولی اولاش سخته کم کم راحت میشه و من خودم از سال اول با بعد عاشق رشته ام شدم و خیلییی درس میخوندم 

هرچی