2777
2789
عنوان

یهویی استرس کنکور رو گرفتم

143 بازدید | 9 پست

میدونم فردا کنکور نیست ولی یهویی استرس گرفتم خیلی شدید🥲

میشه دلداریم بدید؟...شماها وقتی اینطوری می‌شدید توی دوران کنکورتون چیکار میکردین؟ یا شاید فقط من استرسی ام زیاد.. 

اصلا استرس نداره مثه اب خوردنه الان خوب درس میخونی بعدم میری یه ازمون میدی و با لبی خندان میای بیرون و به هرچیزیم میخوای میرسی ان شاالله بد به دلت راه نده تو موفق میشی فقط باید باورش داشته باشی...استرسو بریز دور ..تو خدارو داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چند روز مشاور حرف خیلی قشنگی بهم زد 

گفتش که تو فکر کن توی شرایط محیط سرد قرار بگیری قطعا آبریزش بینی میگیری. یعنی ابریزش هم یه جزی از هوای سرده و نمی‌تونی اعتراض کنی که چرا من آبریزش دارم باید با شرایط کنار بیای

کنکور هم بدون استرس و کم خوابی و ... معنای نداره.‌

ببین چند روز مشاور حرف خیلی قشنگی بهم زد گفتش که تو فکر کن توی شرایط محیط سرد قرار بگیری قطعا آبریزش ...

حق با مشاورتون هست اینم این قسمت ناگریزه اما یجوری استرس گرفتم که نمیتونم درس بخونم🥲البته کلا یکبار این مدلی شدم ولی خب 

حق با مشاورتون هست اینم این قسمت ناگریزه اما یجوری استرس گرفتم که نمیتونم درس بخونم🥲البته کلا یکبار ...

این تازه اوله راهه 

راهی رو که شروع کردی تمومش کن. به خودت و توانایی هایت باور داشته و تمام تلاش خودتو بکن. مطمئن باش به تمام آرزوهات میرسی. الانم برو مدیتیشن کن تا ذهنت اروم بشه